30 December

Iår ska jag iallafall försöka att hålla mina nyårslöften, börja träna igen är verkligen någonting som jag vill göra men har aldrig orkar ta intiativ till att börja men nu känner jag att jag måste börja ta itu med det, gick ju i friidrott förut i flera år men nu har jag helt tappat min kontition. Sen ska jag spara alla mina jobbar pengar på mitt sparkonto så at jag och Lukas äntligen kan åka utomlands som vi planerat! Sen vill jag ta ännu mer tag i skolan, jag har väldiga krav på mig själv när det gäller skola och jag vill läsa vidare sen på universitetet så kommer att satsa ännu mer så att jag kan få mvg i så mycket jag kan.


30 December

Åkte till min morbror idag tillsammand med pappa och fikade lite, på vägen hem körde jag och det gick bra med tanke på att det var flera månader sen jag körde, men körde iaf i en rondell för första gången och så ;D Resten av dagen har jag bara tagit det lugnt och duschat och så, åt jättegod middag med mummsig efterrätt ;D Imr är det nyårsafton, känns som om tiden går så snabbt!



30 December

Var med robin, matte och rahm igår et tag på kvällen, när jag kom hem lyckades jag spärramitt konto på skoldatorn så hade inget att göra så jag la mig och sov. Idag funkade det dock att logga in ;D Har nyss bakat en glass efterrätt med mamma som vi ska äta ikväll. Idag blir det bara en lugn dag, ska duscha och sånt  :) Har fortfarande inga planer inför imr så det suger.. kommer nog inte bli något heller,


29 December

var på stan idag med reb, vi gick omkring lite sen åt vi på frasses och sen stack vi till Strömpilen och kollade runt där :) Jag köpte ett nytt linne från ginatricot och ett par nya skor från Dinsko. Senare efter middagen så åkte vi till mormor och morfar för morfar fyllde år så vi grattade honom och sånt :) Fick även ett kit med ansikttvätt grejer av min morbror, jättebra för jag behövde det! :) Nu snart ska jag gå ut och vara med Robin och Mattias ett tag :)


28 December

Åker in till stan imr för att träffa Rebecca ett tag, vi ska kolla runt lite på rean och sådär, dessutom verkar det som om att nyårsfirandet blir av! :)  Ungefär såhär kommer min nyårsoutfit se ut:


28 December

Jobbade idag tills klockan fyra, sista dagen men nu efteråt när man jobbat klart så käns det som om jag skulle vilja jobba hela veckan, menmen dom kanske ringer ut mig nån dag till :) fyra dagar tjänar jag ändå ihop en del på ;D Ikväll ska jag bara ta det lugnt och äta godsaker ;D


27 December

Jobbade dag idag, kom hem vid tre och då åkte jag, mamma och pappa in till stan och tittade b.l.a på en tv på Mediamarkt men vi köpte ingen..  Har nyss ätit tacos och nu ska jag sätt ami goch spela lite cityville, ahha.. Jobbar imr med, sista dagen, känns dåligt eftersom att jag hekst skulle jobbat ända tills fredag men fick iaf två biobiljetter i julklapp av avdelningschefen så det var kul ;D .. Nu ska jag åka till min morbror och hämta en julklapp som han köpt åt mig som aldrig hann komma ;D

snyyggt




25 December

Hade en jättebra jul igår med min familj, mormor, morfar och morbror, fick massa paket, allt jag ville ha plus mer så nu är jag glad ;D lägger in lite bilder på julklapparna sen :)


dag 13- den här veckan

Måndag: Åkte in till skolan och fikade, sen slutade jag och gick på stan med reb. Tisdag: Julavslutning på skolan, mysigt. Efter skolan åkte jag hem och sen på eftermiddagen hem till lukas men han sov hela kvällen + åt på mias. Onsdag: Var med Lukas och gick ner till stan en snabbis och träffade reb, fick en julklapp av henne också. Åkte hem med en buss som var en halvtimme försenad. Torsdag: Jobbade hela dagen, spelade bingolotto och tjockade godis.


23 December

Känns helt sjuk att det är Julafton imr, har noll julkänsla men det kommer väl! Jobbade idag, gick bra fast dom hade gjort om massa sen jag var där sist men. Har fått jobb i sommar nu också, kommer att jobba första perioden, först undrade hon om jag ville jobba båda men känner att jobba 8 veckor blir för mycke man vill ändå hinna ha lite sommarlov! Ikvöll har jag proppat i mig massa julgodis och spelat bingolotto hha ;D

Fin jul outfit!


Dag 12- I min handväska

En vanlig dag har jag min dator, en penna, nycklar, skolkort, datorladdare, foundation, nå kronor och lepsyl i min handväska.


dag 11 - mina syskon

Mina syskon: Jag har bara ett syskon och det är min tre år yngre syster Olivia. När vi var små så bråkade vi ofta men ju äldre man vli dsto mindre märks ålderskillnaden så nu för tiden är det sällan vi bråkar och gör vi de så är det antingen över vem som ska gå ut med hundarna eller vem som har hjälp till mest hemma. Vi pratar med varandra om typ allt och lånar kläder,smycken,smink av varandra. Vi har samma typ av humor så vi fular oss alltid. Min syster är den bästa i världen och jag älskar henne även om jag ibland kan kalla henne de mest hemskade grejerna, fast jag hoppas att hon vet att jag egentligen inte menar dem.




21 December

Var och såg julavslutningen på skolan idag, tycker att det är skitmysigt ovasett om banden suger :D Iår var det iaf skitkul tycker jag ;D Efter lunchen åkte jag in till stan för att ta bussen hem men fick stå och vänta på bussen i en halvtimme eftersom att den var en kvart sen och när jag äntligen kommer hem har mamma åkt iväg och inte lämnat nyckeln så jag går hem till mormor och morfar för att hämta den och just när jag kommer fram så öppnar mamma dörren och ska gå hem, plus allt detta så hade jag på mig ett par nya klackeskor så nu är mina fötter helt döda och jag har fortfarande inte tinat upp -.- Snart ska jag sätta mig på bussen in mot stan igen för jag ska sova över hos lukas ikväll :)


20 December

Hade bara en lektion idag och de enda vi gjorde på den var att fika tsm med 3orna, efter skolan åkte jag med Rebecca in till stan och följde med henne och köpa julklappar, sen vid ett for hon hem och då mötte jag upp mamma och visade henne lite grejer jag önskade mig, fick ett par svarta jeans som jag letat efter jätte länge! :) Sen for vi på maxi och när jag väl kom hem där vid fyra så åkte jag in till stan igen med pappa och Olivia för att köpa julklappar till mamma så nu är alla julklappar fixade. Nu väntar jag på Olivia som är hos mormor och morfar för att hämta sirap, jag håller på att baka underbara chokladfudge ;D


19 December

Sitter hemma hos mormor och morfar, har nyss gjort klart pepparkakshuset, mycket jobb men fint blev de! Älskar att göra pepparkakshus och placera ut de små gubbarna som mormo roch morfar har, de är något jag har gjort varenda år sen jag var liten, hah.



Det här hade jag på mig idag

Eftersom att det bara var en slapp dag idag så hade jag bara på mig mina blommiga pyjamasbyxor och en grå tshirt som det står Vässarö på hela dagen, tog också på mig en rosa kofta sen på kvällen. tråkigt men så kan de gå

19 December

Roligt att jag skyndade mig att beställa kläder från Nelly.com eftersom att det var fratfritt, eftersom att jag inte är medlem så blir jag det samtidigt som jag sickar beställningen och då kommer det upp att jag får 10% på allt från csn kortet men den rabatten hinner inte dras på de jag beställt.. och i detta fall skulle det innebära ca 50kr, bajs.. aja inte hela världen men ändå de är så typiskt!

Beställde hem en klänning som jag tänkte ha till nyår, en "jacka" och en halsduk


18 December

Ekonimiskt oberoende? jatack..... hatar att sitta och göra dom här kollagen för man vill så otroligt gärna ha allting! ååh ge mig pengar nu tack....  skär av mina ben lite också när ni lika gärna håller på så att jag kan ha sånna här supersnugga klackar utan att bli 2meter!





Min tro

Min tro - Jag vetinte riktigt vad jag tror på, jag är inte religös på något sätt men tror ändå att det finns något, inte någon gud som skapade människan och jorden utan nått annat, vetinte hur jag ska förklara. Jag är iaf döpt och konfermerade mig gjorde jag också, inte direkt för att jag är troende och inte var det för några presenter heller utan jag kände bara att det skulle vara kul och det var det också.

Jag tror på andar, något slags  liv efter döden som en ande, en energi. jag är övertygad om att de finns, att själen på nått sätt lämnar kroppen och lever kvar. I mitt hus bor det en ande, det händer massor av saker, vi hör den gå på mitt rum. Den har "knuffat" både min pappa, mamma och Lukas på samma ställe, i axeln och jag har sett den som en slags genomskinlig gestalt som for förbi min säng. Men den är inte elak, det är någon god ande som lever kvar här.

Jag tror att det finns andar som blir kvar på jorden efter en hastig död elr liknande, att de inte går vidare, jag tror också på den klassiska "ljusa tunneln". Min syster drömde,ca 8år gammal, någon dag efter att min farfar gått bort att farfar stod i en ljus tunnel och sa åt henne att inte vara rädd, att han var med henne, och jag tror att det var på riktigt, varför skulle en 8åring drömma ngt sånt, vad vet hon om den vita tunneln?

Jag tror också att det finns demoner, att de kan skada personer och djur och jag tror att man kan bjuda in dem via ouija boards. Jag tror också på voodo och healing.

Kan skriva hur mycket som helst om detta eftersom att det här är något som verkligen intresserar mig men ska sluta här för annars blir det för långt.


17 December

Fungerade inte att blogga igår, hela sidan hade hakat upp sig men idag funkar det iaf. Igår bakade jag världens fetaste och godaste chokladkaka med mandel, marshmallows och kolasås, mumma, sen kom hon som vi köpte Ebba av och hälsade på för att se Ebba. Idag var jag inne i stan enn snabbis och köpte ännu fler saker till smyckena, haha börjar bli stammis där känn jag, nästan så att det börjar bli pinsamt att gå in där, hhaha ;D Nu har jag iaf gjort klart alla smycken som jag har beställningar på och nu tar jag inte emot fler innan jul! ,p


15 December

Slutade tidigt idag och for ner på stan med Rebecca, vi gick omkring lite och kollade men sen åkte hon hem och jag köpte ett par skor för 99kr reb ;) Jag är största fynarn på denna planet :D Ledig imr och på fredag, skönt men ändå tråkigt, vad gör man hemma helt själv?

Dom här skorna fast bruna köpte jag




14 December

Gjort klart alla smycken idag, skönt att äntligen vara klar, har gjort typ 19999000998r75370 smycken nu känns det som, haha :p Såg på modevisning idag i skolan, hha alltid lika kul med sånna här saker :D Ska ta och göra en ansiktsmask nu och se ung och bortskämd ;p Imorgon ska jag klä mig varmt för skolan är så jävla kall så man blir typ sjuk.

Saknar sommaren så otroligt mycke!


Min bästa vän

Jag kan inte säga att jag har en bästa vän, jag har tre, om man inte räknar med Lukas som är min absolut bästa vän.

Julia Eriksson: Den personen i mitt liv som jag känt längst och som fortfarande alltid finns där. Julia flyttade in i huset brevid mig när jag var 2-3 år, sen dess har vi varit bästavänner. När vi var kring 8 år så flyttade hon ner till Lund med sin mamma som träffat en ny man. Jag blev så otroligt ledsen eftersom att Julia var den jag alltid lekte med, men vi fortsatte att hålla kontaken. Nu så ses vi några gånger per år, jag flyger ner till henne eller hon till mig. Förra året var vi i Franska rivieran tillsammans, hennes familj hade hyrt ett stort hus och bjöd med mig, vi var där nere i ca 2 veckor och hade det underbart. Jag tror att jag och Julia alltid kommer att vara bästa vänner livet ut eftersom att vi har klarat att hålla kontaken så länge utan att träffas så ofta.





Viktoria Nordlund:
Viktoria har jag känt sedan jag var kring 9 år, vi har upplevt mycket och gjort många dumheter tillsammans, hon är även den som jag alltid har pratat med om allt. Vi hade en period där vi blev ovänner och inte pratade med varann på en hel sommar men vi blev vänner igen och det har vi varit sedan dess. När vi var kring 12 år så flyttade hon till Skellefteå och allt kändes bara skit eftersom att Julia också flyttat men vi har hållit kontakten jättebra och pratat i telefonen flera gånger i veckan, förut sågs vi var tredje helg ungefär men nu blir det bara ett par gånger per år.





Rebecca Tjernström:
Sist men inte minst, Rebecca. Lärde känna henne när jag började första året på gymnasiet. Vi går i samma klass och är med varandra varenda dag. Hon är så otroligt sprallig och vi har alltid kul tillsammans. Vi tänker på samma sätt och vi berättar allt för varandra, hon lyssnar alltid och försöker alltid att förstå när jag berättar om något som hänt. Reb bor i Ånäset så vi ses inte så ofta utanför skolan, gör vi de så sover vi oftast över hos varandra. Är otroligt glad över att vi lärt känna varandra, vad skulle jag göra utan henne?


Min dag

Min dag - Steg upp klockan kvart i sju imårse och gjorde mig i ordning. Fick springa till bussen eftersom att jag fick lov att gå ut med Lux. Kom till skolan och såg Luciatåget som var en besvikelse, sen fick vi reda på matte nationella och slutbetyget vilket också var en stor besvikelse! Slutade efter lunch och då åkte jag och Rebecca in till stan och köpte nå julklappar så nu är alla mina klappar klara! Efter stan åkte jag hem och kom hem till ett kallhål där det visade 16 grader på termometern, gick ut och hämtade ved så att pappa kunde elda i kaminen sen gick jag med Lux igen, sen har jag legat i soffan och slappat tills middagen då jag åt carbonara sen har jag hjälpt Olivia med matten och sen bara tagit det lugnt.


13 December

Första dagen i skolan idag, var typ ingen på skolan, alla va typ lediga? Såg iallafall på luciatåget som sög totalt, alla sjöng falskt och i otakt, sen började dom spela metal låtar och lekte starwars på scenen? Okej kanske va lite kul sådär men jag är gammalmodig och vill att lucia ska vara mysig och stämningsfull!


Mysig outfit!


7 december

mamma har bakat massor av olika lussebullar nu ikväll, jättegott! så nu sitter jag i vardagstummet med familjen och hundarna i soffan och myser :) Blir nog att skuta upp det som jag skulle skriva om idag för jag hinner inte.. Idag har jag och Lukas varit tillsammans i 2½år! ♥


Det här åt jag idag

Idag började jag med att äta lunch som bestod av bacon,makaroner och ett stekt ägg, sen har jag ätit lite fika,en kärleksmums, blåbärssoffa och bubbelchoklad. Sen åt jag middag och de var hemmagjorda köttbullar med mjölkstuvade makaroner sen har jag inte ätit nå mer men tror att jag ska ta ett glas varm oboy nu :)



6December

Mår inge bra alls idag, mår illa och sånt, så blir nog hemma idag. Känns inge bra att vara hemma från praktiken men har ju iofs varit där alla andra dagar så.. Pappa opererar sig idag, hoppas att det går bra! ♥ Igår kväll gick jag ut och träffade Stina, vi gick en lång promenad och pratade om allt mellan himmel och jord sen gick vi hem till mig och satt i min säng och pratade ända tills typ kvart över elva, hha.
 


dag 3 - mina föräldrar

mina föräldrar: Jag älskar verkligen mina föräldrar, de är som mina bästa kompisar på nått sätt. Älskar att spendera tid med dom och sitter vi alltid kvar efter maten och pratar. Min pappa är som ett litet barn, har världens fulaste men roligaste humor och han ska alltid fula sig och dansa runt om ett mongo och dra fula skämt, min mamma är världens finaste mamma, hon bryr sig alltid om alla och göra allt för alla men glömmer bort sig själv. Pappa är världens lugnaste och det är få gånger jag har sett honom sur, de gånger han har varit sur på mig går nog att räkna på en hand medans min mamma har världens temprement, tror att hon har vuxendamp :D Vi alla bråkar med våra föräldrar, de har tider och regler men på äldre dar har jag insett att de faktiskt bara bryr sig. Jag kommer bra överens med mina föräldrar och de kan lite på mig nu, förut kanske man ljög om vad man gjorde och vars man var med idag så vet de, kanske också för att man har slappare regler nu när man blir äldre så man får göra mer. Mina föräldrar är det bästa och så är det.





5 december

var på julmarknaden på gammlia idag, var mysigt, köpte en liten present till min mormor och sen köpte vi jättegott bröd. Efter marknaden åkte vi ner på strömpilen och jag köpte ett par gråa jeans leggings och ett armband, fick även lite julklappar av mamma, haha


4 December

Kom nyss hem från stan, har varit och kollat på lite julklappar och köpte två stycken ringar :) Hittade massa nya saker jag ville ha så nu ska jag och Lukas kolla runt lite på stan i veckan så jag får peka på vad jag vill ha :D på vägen hem bjöd pappa på fika i nya tågstationen, åt en saffranssemla och cola :) Nu ska jag göra klart lite smycken!


3 December

Jag har typ två lägen och det ena är tråkig och den andra är över exhalterad som jag är just nu. Så fort jag tänker på en något som ska hända så blir jag så otroligt glad och taggad och pratar bara om det och tänker bara på det heela tiden, alltså inte friskt glad och taggad utan jag vet seriöst inte vars jag ska ta vägen, kan inte sitta stilla elr ngt! Och just nu är det två saker som jag har i mitt huvud och det är om jag ska åka till Peace&love i sommar tillsammans med Julia och hennes vänner och Lukas och kanske någon av mina vänner, och sen planerar jag att ha en 18års fest så jag sitter och kollar runt på ljud och ljus utrustning, vill ha något stort! Så just nu vet jag inte vars jag ska ta vägen!


3 December

Tycker att det är skitkul med kollage så gjorde ett över en snygg outfit jag gärna skulle ha på mig! 


3 November

Om mig:  Okej så om mig då... vem är jag? eehm, jag bor i Holmsund tillsammans med mina föräldrar och min lillasyster som är 14år, har bott i Holmsund i hela mitt liv och känner att jag inte längre har så mycket förutom min familj som håller mig kvar här. Jag går andra året på omvårdnadsprogrammet på Östra och trivs jätte bra, det är verkligen det rätta programet för mig! Har fem veckors praktik nu på Onkologen (canseravdelning) så jag får se ganska mycket, ett hemsk ställe att vara på faktisk. jag är en otroligt pysslig och händig person, ahha.. nämen jag älskar allt som innebär pyssel och som jag tror alla vet så gör jag smycken som jag säljer.

Julia Eriksson, min bästa vän ända sedan jag var 2 år då hon flyttade in i grannhuset, nu bor hon i Skåne sen flera år tillbaka men vi håller fortfarande kontaken och hälsar på varandra några gånger per år. Viktoria Nordlund, har funnits i mitt liv sedan jag var ca tio år, men även hon flyttade men till Skellefteå för många år sedan men vi pratar med varandra nästan varje dag och försöker ses så ofta det går. Rebecca Tjernström, en annan otroligt viktig person i mitt liv går i samma klass som mig men bor i Ånäset, henne kan jag prata om allt med!

Annars då.. hade massor av saker att skriva men det försvann när man väl skulle skriva det i ord men min pojkvän Lukas har en otrolig plats i mitt liv, vi har varit tillsammans nu i 2½år och det är fortfarande underbart men innan det blev vi så var det fram och tillbaka i ca 2år. Jag kan nog uppfattas ganska blyg men egentligen är jag inte det! sen har jag ett självförtroende som är väldigt konstigt, ibland är det världens bästa och jag tycker att jag är smartare och överträffar alla andra men oftast ligger det ganska lågt så jag misstolkar saker som kanske inte var menat på ett dåligt sätt! Sen är jag ett kontrollfreak och måste se till så att allt blir som enligt mig är bra och allt måste stämma! jag har ganska höga krav på mig själv vad gäller skolan osv, lite jobbigt eftersom att jag inte nöjer mig förrän jag har fått mgv! Har planer på att kanske plugga till läkare och det är ju nästan omänskliga poäng som gäller där... tror inte att jag kommer att klara dom kraven men..

Så det var lite om mig, blev ganska långt så vetinte om någon orkar läsa men kunde inte korta det mycke mer!



3 December

Sitter och käkar pommes, fick sluta tidigare idag så åkte hem till Matis för att beställa lite grejer till smyckena så på hemvägen passade jag på att köpa pommes på hp, gött...

Tänkte faktiskt också göra den här som så många andra gör, tycker att den verkar rolig och sen har man alltid nått att skriva om ;D

Dag 01 – Om mig, Dag 02 – Min första kärlek, Dag 03 – Mina föräldrar,
Dag 04 – Det här åt jag i dag, Dag 05 – Vad är kärlek?, Dag 06 – Min dag,
Dag 07 – Min bästa vän, Dag 08 – Ett ögonblick, Dag 09 – Min tro,
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag, Dag 11 – Mina syskon,
Dag 12 – I min handväska, Dag 13 – Den här veckan,
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?, Dag 15 – Mina drömmar,
Dag 16 – Min första kyss, Dag 17 – Mitt favoritminne,
Dag 18 – Min favoritfödelsedag, Dag 19 – Detta ångrar jag,
Dag 20 – Den här månaden, Dag 21 – Ett annat ögonblick,
Dag 22 – Det här upprör mig, Dag 23 – Det här får mig att må bättre,
Dag 24 – Det här får mig att gråta, Dag 25 – En första,
Dag 26 – Mina rädslor, Dag 27 – Min favoritplats, Dag 28 – Det här saknar jag,
Dag 29 – Mina ambitioner, Dag 30 – Ett sista ögonblick.


2 December

Var så otroligt less imårse när jag klev upp halv sex, men jag kämpade mig upp. Imorgon är det fredag som tur är, ska göra färdigt smycken, hjälpa en släkting att stryka grejer inför julen och sen ska jag bara ta det lugnt! Känner att jag börjar sakna skolan nu efter typ tre veckors praktik.. Saknar att umgås med folk, haha nämen nu på  praktiken så blir det som inte samma typ av prat och sånt,


Här kommer ett Kollage över hur jag skulle vilja se ut på nyår!




RSS 2.0