31 Maj

Efter att vi slutat satt jag kvar ett tag och jobbade med instuderingsfrågor till provet i samhällsekomoni vi har imr, typ 40 frågor trodde jag skulle dö där ett tag men nu  känns det som om jag fattar det iaf! Sen efter skolan åkte jag och rebecca ner på stan och kollade runt sen kom jonas och överraskade mig, han sa att han satt på bussen hem men sen letade han upp mig på stan och övveraskade mig, haha gulle :)



31 Maj

Haha snälla, fick en kommentar av en anonym klasskompis i föregående inlägg. Är det taskigt av mig att skriva att ingen är tyst i klassrummet och att alla ljud dödar mig eftersom att jag hade ont i huvudet? Betyder det att jag hatar alla i min klass? nej jag tycker om min klass. Bilden under inlägget har ingenting med min klass att göra, den syftar på en viss person som jag irriterar mig på. Nej men det är ju alltid trevligt med trevliga kommentarer

31 Maj

Försov mig imorse, fatta inte hur, måste ha stängt av väckarklockan i sömnen! Morfar skjutsade mig iallafall till skolan så jag hann till andra lektionen. Några från OP3 berättade om deras psykpraktiker, var jätteintressant att lyssna på eftersom att jag också vill göra min sista praktik inom det. Annars så har jag så jäääääääääävla ont i huvet och ingen jävlel kan ju vara tyst i det här klassrummet så håller på att sprängas seriöst, alla jävla ljud dödar mig! Försöker svara på nå frågor om samhällsekonomi som vi har prov imr men det är fan omöjligt det också!


30 Maj

Idag fyller min älskade mamma år så senare idag blir det till att fira henne med tårta och paket! :) Rebecca är hemma och är sjuk men slutar elva idag ändå så, hoppas solen stannar kvar så jag kan lägga mig och sola när jag kommer hem! :)

30 maj

Morsdag igår, vi firade med tårta och trisslotter hemma hos mormor och morfar, senare kom våran släkt från stockholm och hälsade på ett tag med deras två busungar, dom körde slut på mig, haha.  Efter dom åkt så skjutsade pappa mig hem till Jonas där jag sov över tills idag :)


29 Maj

Igår gick jag ut vid tio och mötte upp rahm och robin plus två av deras tjejkompisar, gick en promenad med dom pch sen gick jag hem igen. Kunde verkligen inte sova och orkade bara inte ligga i denna jävla säng så gick ut och gick en promenad vid ett tiden. Min kanin såg ensam ut så lyfte upp henne ett tag. Somnade inte förrän vid fem halv sen, hhah. Vaknade nyss och kändes som om klockan var sju på morgonen men nej, klockan var kvart över tolv. Nu bär det av till mormor för att fira morsdag :)


It would be only you and me


28 Maj

Var med Rebecca igår på Five, träffade typ alla mina vänner och hade jätte trevlig. Åkte hem vi halv tre med en gammal klasskompis och imårse halv nio så åkte rebecca hem för hon skulle spela match! Känner inte för att sriva så mkt mer så får väl se om jag uppdaterar något mer idag.


27 Maj

Efter skolan åkte jag och Rebecca ner på stan och shoppade! Nu håller vi på att fixa oss för om en timme beger vi oss till stan och festar loss på FIVE! ;)


Shorts, Bikbok 99kr


Linne, Monkey 150kr


Väska till balen, Glitter 149kr


Tubtop, Ginatricot 59kr


Solglasögon, H&M 59kr


Börs, H&M 29kr


Armband till balen, Glitter 89kr


Svaren

sommarplaner? Ska jobba första perioden på Eriksdals äldreboende, sen har jag inget specielt planerat förutom att jag och Rebecca drar till London i augusti! Julia och hennes pojkvän Mattias kommer upp en vecka också!  

framtidsplaner?
Har ingen koll alls på min framtid just nu, vill plugga vidare men samtidigt jobba ett år och sen resa men alla säger att man aldrig ska börja jobba innan man tänkt plugga vidare för då blir det aldrig av så jag vetinte vad som händer.

bästa vän?
Jag har flera underbara vänner men mina absoluta bästa vänner är Julia och Rebecca

favorit musik?
Lyssnar på lite blandat, lugnt, hiphop, rnb osv

favorit mat? :)
Haha jadu, måste väl erkänna att jag är ett fan av skräpmat men grillat är nog godast!

vad använder du för hår produkter?
Använder Lanzas silkesdroppar och Loreals hårinpackning Intense repair.

Saknar du din gamla pojkvän?
Självklart saknar jag Lukas. Han var min allra bästa vän i över tre års tid och jag kunde säga allt till honom och han fanns alltid där för mig och nu när den personen inte längre finns vid ens sida, även fast det var mitt beslut, så betyder inte det att jag har glömt honom eller inte bryr mig om honom längre. Bryr mig exakt lika mycket som innan bara det att mina känslor för honom är annorlunda.

ska du vara med på yran imorgon?
Nej det ska jag inte vara ;p


Frågestund

Vi kör en frågestund i brist på annat! Kommer inte skriva förrän jag fått 1000 frågor, kom igen nu!

26 Maj

När jag kom hem från skolan satte jag mig och solade på altanen i typ en timme, helt underbart! Fick tillochmed en rand av bh:n! :) Kollade top model och sen la jag mig och sov ett tag, nu ska jag kolla på en kriminalare tillsammans med mamma :)


Earcuffs


26 Maj

Hade sovmorgon imårse så klev upp vid nio. Sitter på engelskan nu och gör ingenting som vanligt på engelskan, vi behöver aldrig göra ngt här! Idag ska jag försöka mig ut och springa trots att jag är förkyld.. Efter skolan ska jag kolla på lite saker på stan innan jag åker hem :)



26 Maj

Är less på att klivia upp samma tid varje morgon, göra samma saker, kliva upp, ta på sig samma gamla kläder, gå på toa, borsta tändera, sminka sig, bre en macka, stressa iväg till bussen, sitta på bussen, gå till skolan, gå på samma lektioner, träffa samma folk, äta lunch, gå till bussen, åka in till stan, åka med bussen hem, äta middag, sitta framför datorn, sova. S U G. vill ha försändring... vill ha sommarlov nu!


25 Maj

Kom hem vid sju från stan och sen gick jag över till Robin och var med honom, Matte och Håkan ett tag innan jag gick hem vid halv tio. Hade inte ätit ngt sen lunchen så käkade lite och sånt, städade även mitt rum som såg förjävligt ut! Nu blir det att sova :)


25 Maj

Såg nyss en jättebra film på somsen som hette När mörkret faller som handlade om hedersmord, kvinnomisshandel osv! Nu sitter jag och väntar på att bussen in till stan, ska möta upp Jonas och följa med honom när han ska köpa sin kavaj och det! :)




25 Maj


25 Maj

Gjode nyss psykiatriprovet, gick jättebra! :) Somnade igår vid halvsju och sov till nio sen tog jag en dusch och pluggade till klockan ett typ. Sol idag, blev överlycklig när jag såg att termometern visade 16grader i mårse! ;D


24 Maj


24 Maj

Ingen kan förstå min glädje nu, fick godkänt på nationella i matteb! Var bara fyra stycken i klassen som fick godkänt och nu kännes allt underbart, jag slipper hålla på med prövningar osv! :D

Nu blir det att plugga om psykoser, schizofreni och bipolär sjukdom som vi har prov i imr och så ska jag trycka i mig lite sockerkaka som mamma bakat för att fira ;)


Ge mig nya kläder


24 Maj

Sitter på skolan, hade idrott första lektionen men eftersom att jag fortfarande är jätteförkyld så stannade jag hemma från den. Väntar på att få veta om jag fick godkänt på nationella i matte eller inte sen slutar jag! Sen blir det hem och plugga!



23 Maj


23 Maj

I lördags skjutsade Jonas hem mig och sen åkte jag in till stan med Robin och Rahm, Vi såg pontare och gick runt och träffade lite vänner osv, sen vid tolv åkte jag hem med Jonas igen. Skulle egenligen åka hem igår men han skjutsade hem mig så att jag fick hämta mina grejer sen åkte vi och handlade massa frukt på Maxi och sen åkte vi hem till honom och vi kollade film innan vi gick och la oss vid fyra, hah!




21 Maj

Firade Rebecca fullt ut igår på FIVE! Träffade massa vänner och hade allmänt roligt ;) Efter five stängde gick jag runt på stan med William och hans vänner och försökte hitta ngn som skulle skjutsa hem oss men slutade med att min Jonas kom och hämtade mig vid fyra! Kom nyss hem från honom iaf och nu drar jag snart med robin, matte höken osv. till stan och kulturnatta! :)


20 Maj

Nu drar vi och firar min prutts födelsedag!! :D


20 Maj

Är hemma från skolan idag med, har blivigt jätte förkyld! Dock så skiter jag i det ikväll eftersom att jag ska ut och fira min finaste vän Rebeccas 18års dag! Nu ska jag skynda mig att göra mig iordning, ska in till stan och köpa middag och möta upp rebecca!

19 Maj

Igår kom Rebecca till mig efter skolan, vi la oss och sov i en och en halv timme innan middan och sen åkte vi ner till Konsum och köpte varsin glass. Kollade tv tills elva då vi la oss och sov. Annars så har jag blivit sjuk, hade 38graders feber igårkväll och ont i halsen så jag är hemma från skolan idag! Sov som ett cp inatt, vaknade tusen gånger och kändes som om jag låg i en vattenpöl! (Y)


18 Maj

Kan hända att Victoria's sectres modellerna har dom snyggaste kropparna i hela världen! Skulle inte tacka nej till en sån kropp, det finns ingen som har en över som kan tänka sig att skänka en till mig?



18 Maj

Vaknade imårse och hade skit ont i halsen, jag skulle aldrig ha varit ute och sprungit igår! Sitter på skolan nu iaf och väntar på lunch, funderar på att åka hem för mitt huvud håller på att sprängas också känns det som. Rebecca kommer sen efter hennes körlektion och sover hos mig eftersom att vi har sovmorgon imr.


17 Maj

Tog en powernap efter middagen och sen for jag ut och sprang min runda i elljusspåret med Lux. Har städat rummet lite och nu ligger jag utslagen i sängen! Nu blir det att sova :)


17 Maj

Mattenationella. Gick nog inte så bra men om jag har tur så klarade jag G! Satt typ i två och en halv timme med provet så ngt rätt borde jag väl ha fått hoppas jag! Nu väntar psokologin och sen slutar jag :)



17 Maj

Grattis min finaste Rebecca som fyller 18 år idag! :D På fredag blir det att fira genom att gå ut på five tillsammans! :D Rebecca öppnade just en av mina presenter, hade köpt en bodylotion från bodyshop men den andra har hon inte öppnat än så kan inte säga vad det är!


16 Maj

Över ett år sen men fortfarande så tänker jag på dig varenda dag. Skäms över att jag inte varit och hälsat på dig men ska jag vara ärlig så känns det för jobbigt att titta på en sten med ditt namn på för jag kan fortfarande inte fatta. Jag undrar var du är nu och och vad som händer efter.. Jag ska ta mig mod att hälsa på dig nu.


16 Maj

Köpte två par örhängen efter skolan, bla. ett par som jag ska ha på balen :) Träffade även jonas en minut och fick en puss. Kom hem och möttes av att ebba hade rivit ner min sminkväska och förstört massa av mitt smink och kletat ut det över sängen, fick ett sammanbrott men insåg att inte så mkt gick sönder så lugnade ner mig. Nu fösöker jag skriva klart svenskan och plugga till matte nationella imr.


16 Maj

Stolt över mig själv som tog mig upp i tid imårse trots att jag somnade efter två igårkväll. Det spöregnade typ när jag gick till bussen så blev typ alldelens dyngsur och nu sitter jag på samhällskunskapen och fryser arslet av mig! Efter skolan ska jag iaf ner på stan och köpa lite nya örhängen :)


15 Maj


15 Maj

Experimenterar lite med saker som min kusin lärde mig

15 Maj

Vaknade hos Jonas vid ett, sen vid tre tog jag bussen hem och tog med mig lux på en springtur. När jag kom hem blev jag helt yr och illamående och kom på att jag varken druckit eller ätit ngt så kanske inte var så smart, åt middag och la mig och sov tills nu. Nu blir det att plugga inför matteb nationella vi har på tisdag, måste även skriva klart ett svenska arbete!

Lite bilder sen igår;


14 Maj

Var jättetrevlig idag men all släkt som man inte träffat på länge och all mat och fika ;) Sitter iaf hemme hos Jonas nu, övningskörde hit efter att släkten åkt, typ vid åtta tiden :) Tog hundratals bilder men dom får komma upp imorgon ist! Länskar till min systers blogg också www.baraoliiviia.blogg.se


14 Maj

Nu åker vi kyrkan för att kolla på Olivias konfermation, såhär ser jag ut idag;


13 Maj

Min fredagskväll har bestått av en joggingtur med Lux, lite träning på gården, en dusch och lite mat. Haha rolig fredagskväll men kände att jag inte orkade gå typ 4km för att ta mig till Jesper och sen hem igen! Nu ska jag snart sova eftersom att jag ska upp imr och gå på olivias konfa :)


13 Maj


13 Maj

Sitter och drömmer mig bort till varmare bräddgrader, vill så gärna åka utomlands, men det får bli i höst efter att jag jobbar ihop lite pengar! ;D Imorgon tar min kära syster konfermationen så då kommer släkten hit och fikar osv :) Synd bara att min ena kusin flyttat till götet så hon kunde inte komma! Nu ska jag duscha och fräscha upp lite inför imorgon :)

Nu är det också tre år sen jag tog min konfermation


13 Maj

Provet gick som smort och nu sitter jag på svenskan,slutar om en kvart och då kommer morfar och mormor  hämtar mig  så åker jag med dom hem. Ikväll blir det nog bara att vara hemma, blev bjuden till Jesper men vetinte om jag ska gå dit eller inte,, 


13 Maj

är sur. Insåg just att det kommer bli ett stort IG på mitt matteB betyg. Nationella på tisdag och vi har hunnit halva boken! bra där.. Sitter nu och väntar på att göra provet i omvårdnad. wei.


12 Maj

Har varit jätte effektiv idag, har tvättat, hängt tvätt, pluggat och tränat så känner mig stolt! Nu ska jag äntligen lägga mig och sova, mitt huvud känns som om det håller på att sprängas. Imr är det fredag och jag ska ringa min chef i hopp om att få jobba någon dag! Vi fick även veta idag att vi fick MVG på våran redovisning igår så det känns superbra!


12 Maj

Gick in till stan efter skolan och mötte upp Jonas, gick och köpt en till födelsedagspresent till Rebecca också som fyller år på fredag:) Nu ska jag trycka i mig nå mat och sen blir det att plugga hela kvällen till provet imr och skriva klart inläningen!


12 Maj

Såg en skräckfilm imårse på engelskan, 1408 hette den och var faktiskt skitläskig, hah! Hade nyss metod och vi skulle suga dockorna ;) Eter skolan ska jag gå med rebecca till umeöstra och boka in några körlektioner och sen går jag ner till stan och möter Jonas :)


11 Maj

Tillslut fick jag ordning på alla anteckningar osv så jag lugnade ner mig och for ut och sprang för att få ut mina aggressioner, hah! Nu har jag iallafall pluggat lite, ska skriva inlämningen imr så det blir nog bra. Ligger i sängen nu och ska ringa Jons och prata lite innan jag somnar :)




11 Maj

Håller på att stressa ihjäl mig, varför vet jag inte riktigt men är på dåligt humör och mitt hjärta går typ i 120... Har ett prov på Fredag som jag har n o l l koll på, var ju inte i skolan i måndags och då gick vi igenom svaren på frågorna inför provet och nu har jag typ inga anteckningar. Sen ska vi lämna in en inlämning på fredag också som jag inte heller vet vad vi ska skriva om. gaaaah blir galen, hatar att inte ha koll på grejer, men allting är så jävla otydligt på vårdlektionerna för läraren är typ dement. döda mig.


11 Maj

Redovisningen gick bra, vi hade den fetaste blan alla iaf ;) är så jävla död, vetinte varför men orkar knappt röra mig, får se om det blir av att springa ikv... måste iaf plugga till ett prov på fredag!

Sju saker du inte visste!

1. Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.

2. Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag.

3. En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.

4. Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

5. Du andas dagligen in en liter av andra människor anala gaser.

6. Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 12 meter ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen fastnar på dem.

7. Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.


11 Maj

Var sjukt trött igår kväll så somnade vid halv elva, elva, skönt eftersom att jag annars brukar somna vid ett! Är dock jättetrött nu ändå -.- Sitter på psytiatrin nu och lyssnar på Sven som snackat om Schizofreni i 1½timme nu... Ska plugga lite till redovisningen efter lunch och sen blir det att åka hem och slappa.



10 Maj

Kom nyss hem efter att ha sprungit i elljusspåret med Lux, spåret är skitdåligt nu men tycker att det är skönare att springa där än på asfalten! Nu ska jag plugga till en redovisning om Tourettes syndrom som vi har imorgon medans jag smaskar i mig en smoothie. Jag ska inte äta ngt godis elr kakor nu och sen ska jag försöka springa och göra mina ben&rump övningar varje dag i en månad, kommer nog inte bli av på helger och så men ska försöka mitt bästa nu. Hah önska mig lycka till!




10 Maj


10 Maj

Mitt smink från ELF kom idag, så körde och hämtade ut det när jag kom hem, har provat det lite nu och hitills är jag supernöjd för att ha köpt det för ca 15kr/sak. Underbart med lite nya penslar också. Ni som har tänkt beställa men tvekar, beställ! Varför de är så billigt är för att de inte satsar så mycket på burkarna och så och det syns ju men det är ju inte det som är det viktigaste så! jag tycker att det verkligen var värt pengarna! :)


10 Maj

Det blev fotboll på idrotten ändå, var roligt ibörjan med olika övningar sen sen var det match och det sög. tror inte att jag ska satsa på en karriär inom fotbollen iaf. Efter idrotten var vi på ngn föreläsning om privatekonomi, tråkigt men nödvändigt antar jag. När jag hade duschat efter idrotten insåg jag att jag glömt bh:n hemma eftersom att jag tog på mig sportbh:n imårse men som tur var hade reb en som jag fick låna!  Efter skolan kanske jag drar ner på stan och solar ett tag men inte säker än.


10 Maj

Sitter och väntar på att idrotten ska börja, tror det var orientering eller fotboll. Hoppas på orientering, ni som känner mig vet hur mycket jag hatar fotboll! Varenda morgon så lyckas jag försova mig, vaknade typ en kvart innan bussen gick, tur att jag har idrott nu på morgonen eftersom att jag inte hann sminka mig så ser ut som skit ;d



Ge mig nååågra grader till så att man kan gå klädd såhär

9 Maj

Jonas och jag åkte in till stan vid fem tiden och jag köpte en födelsedagspresent till Rebecca och sen for vi till Rusta och kollade runt lite. Kom hem vid åtta och då tog jag med mig lux och sprang runt elljusspåret. Övningskörde öven på 90väg igår, ska börja på körskola nu i månaden så nu är körkortet på g! ;D


9 Maj

Jonas kom och kidnappade mig vid halv två inatt, haha. Han kom och hämtade mig och vi åkte hem till honom och myste till klockan fyra så det blev ingen skola för mig idag ;p Åker hem emd honom sen vid fem och då blir det att plugga lite och såå :)

min babyy :)

8 Maj

Tell a girl she's beautiful, and she will belive it for a moment.
Tell a girl she's worthless and she will belive it for the
rest of her life.


8 Maj

Kom hem från Jonas vid halv sex, åt middag och sen tog jag med mig lux på en löprunda rund lövösundet. Har nyss duschat och fikat lite och nu ligger jag i sängen och ska snart sova. har inte så mkt att skirva om så godnatt


8 Maj

vaknade sent ändå, typ vid tolv och nu har jag nyss tryckt i mig ett halvt paket maryland cookies och massa godis! bra frukost ;) Idag ska vi gå ut och göra ngt innan jag åker hem :)


7 Maj

Jag och Jonas har nyss ätit middag och nu kollar vi på någon världeläs film! Bion igår däremot var iaf jättebra :) Skulle egentligen åka hem idag eftersom att jag har varit här sen i torsdags men Jonas mamma skulle bort så stannade kvar här en natt till :)  Har inte så mkt mer att skriva om, nu blir det väl snart att lägga sig och sova, imr ska vi kliva upp tidigt och hitta på ngt så att vi inte sover bort hela dagarna!


6 Maj

Ligger hemma hos Jonas, har nyss ätit och snart ska vi åka in till stan för att se bio :) Slutade vid tolv idag så typ 12.25 bussen hem och var hemma tills halv tre då jag åkte in till stan för att följa med Jonas hem. Fick jobbet på Peace&Love men tror att jag måste tacka nej eftersom att jag jobbar de datumen på Eriksdal!


6 Maj

Älskar att någon bytt lösenord på både mig facebook och min hotmail så jag inte heller kunde återställa mitt lösenord på fb eftersom att jag inte kunde komma in på hotmail. Som tur va så kunde jag ändra tillbaka på hotmail så jag kunde få tillbaka fb också..


5 Maj

Åkte ner på stan och solade ett tag med Rebecca innan jag mötte upp Jonas, vi åt och sen hämtade vi ut biobiljetter tills imr då vi ska se fast and furious 5. :) Ligger hemma hos Jonas nu och ska se ngt avsnitt glamourama medans jonas kollar på sin mma skit.



4 Maj

Efter middagen for jag ut och sprang med lux, har nyss duschat och gjort mig iordning för sängen nu. Jag beställde hem min klänning också, hoppas att den blir bra! :) Sovmorgon imr, skönt!


4 Maj

Försov mig i mårse, kom till skolan vid halvelva, hade en lektion och sen slutade jag, dock så stannade jag kvar på skolan och skrev klart ett arbete tsm med några andra. Drog ner på stan med rebecca sen ett tag och kollade runt :) Har iaf bestämt mig för vilken klänning det blir nu, men det får bli en suprise ;d



3 Maj

Har sökt jobb som funktionär på Peace and love nu så får vi se vars det leder! Jobbar ju första perioden på Eriksdal men kanske kan byta några turer så att jag kan åka ner och jobba ifall att jag skulle få jobbet! :) Nu blir det att sova så att jag slipper sova på rasterna imr ;)


3 Maj


3 Maj

Ska ju gå på balen med Jonas, men frågan är kort eller långklänning? Har alltid velat ha en långklänning på balen men tänker att detta är ju inte min bal, jag ska ju gå på min egen bal nästa år och kanske köper en dyrare långklänning då och kör på kortklänning iår?


3 Maj

Började dagen med 3,5km löpning i gammliaskogen och sen gym. Hade nyss håltimme som jag spenderade genom att sova, hah sjukt hur trött jag är nu för tiden, somnar hela tiden! Sitter iaf på matten nu, slutar inte förrän 15.20!


2 Maj

Jag och reb åkte in till stan och köpte varsin subwaymacka, sen köpte jag lite småsaker på H&M. Fick hem mina smyckesgrejer idag också så ikväll har jag pysslat ihop 4 earcuffs, ett par vanliga örhängen och ett armband, orkade inte fota dem, det får bli imr! Ska sova lite tidigare ikväll så att jag överlever morgondagen, börjar dagen med uteidrott, fyyyyfan -.-


2 Maj


2 Maj

Har mitt tre timmars hål nu och sitter med rebecca som kollar på BB. La mig och sov ett tag innan lunchen, var skittrött, gick och la mig vid ett men kunde inte somna förrän vid två! Efter skolan drar jag och reb ner till stan och käkar subwaymackaa!


Hahah glad påsk


1 Maj


1 Maj


1 Maj

Gårdagen började med att jag vaknade upp brevid jonas och vi såg klart en film som vi började se kvällen innan, sen vid två skjutsade han in mig till stan och jag åkte hem. Vid fem drog jag hem till Robin och grillade tsm med Rebecca, Isac, Matte och Rahm. Vi åt och sen gick vi upp till omberget och kollade på brasan. På vägen tillbaka mötte vi Jesper så vi följde med hem till honom tsm med Rebbe. Hemma hos honom blev det fest, det spårade en aning men annars var kvällen finfin. Avslutade kvällen hos Jonas Hjelm tsm med Rebecca, William och ngn till. :) 

 


RSS 2.0