.

.

30 Mars

Var på skolan idag och gjorde klart ett prov och sen slutade jag. Nu blir det ingen skola på 7 veckor eftersom att jag går ut på min praktik på psyket på måndag! Efter skolan hämtade mamma och pappa iaf upp mig och vi for till ersboda och jag köpte ett par nya gympaskor på Stadium, halva priset sen 25% på det! Blev ett par Reebook Easytone så nu hoppas jag på under ;) Köpte även fem par söta gamla muggar för 30 kr på en antikshop på åhlidhem! Nu försöker jag hålla mig vaken eftersom att jag snart ska bege mig mot stan för att hämta olivia..

Gjorde min egen dounut igår av två avklippta sockar som jag rullade ihop, körde på den idag!


.


29 Mars

Försov mig imorse så blev hemma eftersom att vi bara hade första lektionen. Har bara tagit det lugnt innan jag åkte in till stan vid sex och mötte upp reb. Vi åkte till draggen och kollade på designprogrammets modevisning och Tor var modell! Nu blir det bb och plugg för imr har jag troligen två prov!

 


28 Mars

Åkte till jonas igår efter jobbet, vi myste och kollade på jackass 3d som va skitrolig! Kom hem idag och for och tränade bodypump. Har nyss sett bb och nu blir det plugga till ett prov som jag har imorgon!


27 Mars

Var hemma idag eftersom att vi bara hade en lektion. Har nyss duschat och låtit min stackars hud få lite omvårdnad med två olika ansiktsmasker! Nu bär det av till jobbet och efter det åker jag hem till Jonas! :)


25 Mars

Stod på Nolias loppis idag från 10-15 och sålde med Rebecca. Var faktiskt kul och vi fick in ganska bra med pengar ändå :) Köpte mig en ny klänning och en jacka där borta också! :) Måste verkligen försöka plugga nu sista halvtimmen innan bb till två prov som jag har imorgon!

Lite halvtaskig bild men




Shoppingen från igår:


24 Mars

Blev lite shopping idag på stan, ett par jeans, en tröja och ett nagellack, visar imorgon! Måste in och byta jeansen till en mindre storlek! Ikväll blev det en joggingrunda med Lux, har nyss duschat och lagt mig i sängen, ska plugga inför två prov jag har på måndag! Rolig helg ;)

LOPPIS PÅ NOLIA IMORGON

Imorgon kommer jag och Rebecca stå på loppisen på Nolia mellan 11-15. Vi kommer att sälja allt ifrån kläder, smycken, koppar osv så kom och kolla! Inträde kostar 10kr.

Vi samlar in pengarna till resan ner till Lettland som vi ska göra på vårt projektarbete i slutet av Maj. Vi arbetar tillsammans med Hoppets stjärna och samlar in saker till fattiga mammor i Lettland och för att få följa med ner och lämna över sakerna behöver vi få ihop pengar till resan!
  

Så kom och hjälp genom att köpa av oss imorgon ;)



23 Mars

Var hemma från skolan idag, vaknade upp och mådde inge bra så stannade hemma. Gick över till mormor och morfar och fick pannkakor och fika :) Jobbade sedan 15-21 och sen åkte jag hem till min morbror och mumsade i mig lite saker och surrade ett tag.  Jonas är i storuman hela helgen med sina vänner så det blir ännu en tråkig ensam helg för mig!


Insperiation


22 Mars

For till skolan för att ha en halvtimmes lektion. Kändes väldigt onödigt men vill inte ha mer frånvaro. Sitter kvar på skolan med Tor, orkar inte röra mig hemmåt känns jobbigt att gå till bussen! Ikväll blir det bodypump!



21 Mars

Körde bodypump igår sen kom Jonas och hämtade mig. Vi lagade fläskfile och pommes och såg In time :) Imorse bakade jag scones till min man snäll som jag är ;) Nu blir det middag framför tv:n innan vi sätter på en film och tjockar i oss chips och choklad.

20 Mars

Ett år med Jonas idag! :)
Fick hem en klänning jag beställt idag också så nu längtar jag till sommaren! Hoppas att det är sommarväder i Barcelona, åker ju snart! :)


19 Mars

Vad ledig idag förutom utvecklingssamtal så har varit med Jonas som kom till mig igår. Blev lite shopping igår också på strömpilen, två nya t-shirtar och en ögonbrynspenna! Ikväll var det en ny release på bodypumpen så det var kul med lite nya övningar och ny musik!

Nu blir det att göra klart redovisningen imför imorgon och kolla på stylisterna!


17 Mars

På väg hem från Jonas igår så blev det lite shopping, ett vitt skjortlinne, en svart basic tshirt, foundation, puder och en ring. Idag blir det jobb 12-21.15!


15 Mars

I tisdags stod jag och Reb på IcaMaxi och försökte få folk att hjälpa till med vårt projektarbete och bidra med produkter från Maxi. Vi stod där i ca fyra timmar innan vpra ryggar värkte sönder så vi åkte hem haha. Men vi fick ihop ganska mycket iallafall :) Igår började dagen med två prov och en redovisning och sedan stressade jag iväg till jobbet och jobbade till nio. Jonas hämtade upp mig igårkväll och vi åkte hem till honom så nu sitter jag här och ska kolla ett avsnitt BB :) Ikväll blir det Bodypump sen ser vi vad kvällen bjuder på.


12 Mars

                                                                Topshop £65.00

Underbara klänning! Däremot så kändes den lite väl dyr.. Någon som vet en liknande klänning för en billigare peng någonstans?

 


9 Mars

Jobbade 7-14.30 idag, har varit ledig en dag det här lovet och den dagen fick jag lov att göra massa skolarbeten wei! Nä nu ska jag iallafall ta bussen in till stan och åka hem till Jonas!

dagens;


Barcelona

Idag är det exakt en månad kvar tills jag åker till Barcelona! Kommer bli så skönt att komma bort ett tag från det här kalla äckliga landet och samla energi! Vi kommer bo på ett hotell med utsikt över havet och nära in till stan! :)


8 Mars

Bakat, städat, diskat, duschat, shoppat, fikat, rensat garderoben, ringt samtal, hållt en intervju, pluggat. Hunnit med mycket idag och snart tar jag bilen och åker och tränar bodypump! Blev en ny mascara, ett par nya skor och en ansiktstvätt. 

 


7 Mars

Jobbade 6.50-16.20 igår kom hem och somnade vid tio för jag var så jävla trött och tur va det för imorse ringde dom från jobbet och ville att jag skulle jobba så idag blev det jobb 7-14. Efter jobbet så åkte jag och klippte mig, toppade mig bara men det behövdes verkligen! Ikväll blev det core träning och sedan har jag hängt med Robin, Jesper, Håkan och deras kompis och snurrat runt i Robins bil tills nu. Nu blir det att ringa min man innan jag ska sova!


5 Mars

Jag har bakat äppelkaka och idag kommer min man till mig efter jobbet, solen skiner så idag är det en bra dag! :)


5 Mars

Jobbade delat i Lördags så under tden jag var hemma så åkte jag ut till stugan med familjen och satt på isen och solade och grillade :) Jag har hjälpt pappa att bygga ihop en ny tv möbel inne i nya vardagsrummet. Vi har ju renoverat där inne och nu fattas det bara lite lister sen är det klart. Skönt eftersom att vi ar varit utan vardagsrum sen i Oktober! Färgade Olivias hår brunt igår och nu har jag nyss lagt i ljusa slingor i det :)


2 Mars

Känner mig bara besviken på omvärlden just nu. Jag försöker alltid göra folk nöjda och ställa upp men det känns inte som man får tillbaka något för det.. Det finns en del personer som jag alltid sätter först men när jag behöver dem så ställer de inte upp för mig. Jag struntar i saker för att göra dem nöjda, jag gör andra saker som jag kanske inte alltid vill för att göra dem nöjda. Men det känns inte som om de gör samma för mig.. Och varje gång säger jag till mig själv att nu ska jag sluta göra såhär, nu ska jag bara göra som jag vill utan att bry mig om andra. Nu ska jag ta mig själv först. Nu ska jag inte skriva, ska vänta och se. Jag ska inte säga så utan jag ska vänta och se om den säger så till mig osvosv, men det håller sällan längre än någon timme och de flesta gånger blir jag besviken. Försöker verkligen att inte förvänta mig saker eller hoppas för jag blir alltid besviken. Alltid. På något sätt så känns det som om jag bryr mig så mycket mer än vad andra gör. och på något sätt så känns det som om ingen annan är i lika stort behov av mig som jag är av dem.. Det är slut på det nu, ska verkligen försöka nu. Jag måste ta mig själv och mitt egna mående först..


2 Mars


RSS 2.0