29 April

Klickade nyss hem 17st sminkprodukter från E.L.F, dom har fri frakt nu så allting gick på ca 300kr, för 17 produkter! Allt smink på deras hemsida kostar kring 15kr! Klickade också hem lite nya smyckessaker så jag ska göra några earcuffs osv. :)




29 April


29 April

Vaknade upp imårse brevid min finaste Jonas, fick skjuts av hans mamma till skolan och nu sitter jag på matten. Efter skolan åker jag hem en snabbis och fikar hos mormor som har fyllt år och sen åker jag tillbaka till Jonas :)


28 April

Sitter hos Jonas och väntar på att han ska duscha klart så ska vi göra hamburgare :) Fick min lön igår, 500kr mer än vad jag trodde, så nu är jag glad, vad på banken efter skolan och satte in pengarna på mitt sparkonto och sen köpte jag lite småsaker på H&M :)


27 April

Gick hem till mormor och morfar idag och gav mormor paket för hon fyllde år igår! Dom hade varit hos mormors syster i Sundsvalll och med sig hem hade dom ett högt stativ till kameran som mammas kusin Sandra skickat med, fick även lite körkortssaker! Tack så mkt! :)


27 April

Är så jävla arg just nu, du är dum i hela jävla huvet seriöst!! dra åt helvette

27 April



Haha, tack att tycker det men tråkigt att du var anonym! Jag gör typ ingenting med mitt hår tycker att det är världens tråkigaste.. Oftast brukar jag sova i en inbakad fläta för att få lite fina lockar och ibland plattar jag det. Nu på sista tiden har jag börjat våffla håret i hårbotten för att få lite volym och ibland tuperar jag det litegrann. Jag använder Lanzas silkesdroppar som är underbara, man får så otroligt lent och glansigt hår så dem rekomenderar jag verkligen! Sen älskar jag Lóreal expert Intense repair inpackning och shampoo.


27 April


27 April

Lyssnade på en jättebra föreläsning idag i Aulan om hedersrelaterat våld, en tjej som hade blivit könsstympad, bortgift och skulle bli mördad av sin bror osvosv. var iallafall jätteintressant!  Kom hem vid fyra och la mig och sov tills sex, sköntt! :)


27 April

Sitter på skolan och äter frukost, sov ca 3 timmar inatt, jonas höll mig uppe tills klockan tre! men är ändå relativt pigg, men det lär väl vända snart antar jag. Sprang till bussen idag och när jag väl kom dit så kom jag på att jag glömt mobilen hemma så fick jag lov att springa tillbaka för att hämta den, hann precis med bussen!


26 April



26 April





1. Mascara; Define-a-lash från Maybelline. Underbar mascara som ger otroligt långa fransar och klumpar inte, jättelätt att applicera
2. Liquid eyeliner från H&M
3. Puder från H&M
4. Rouge GG från Oriflame
5. Foundation; Dream matte mousse från Maybelline. Täcker ganska bra men håller jättedåligt..
6. Ögonbrynspenna från H&M
7. Puderborste, ögonfransböjare

Detta är vad jag använder till vardagen och ibland slänger jag på lite solpuder också.
Jag använder alltid ögonfransböjare innan jag tar på mascaran och sen låter jag den torka, lägger en eyeliner med en böj längst ut i kanten och sen lägger jag på lite mer mascara längst ut på topparna. Jag brukar inte använda så mycket mascara på de nedra fransarna, utan bara på de längst ut annars tycker jag att jag ser sur ut och att ögat blir mindre!


Home is wherever I’m with you


26 April

Hade egentligen tänkt kliva upp tidigt idag för att vänta tillbaka dygnet men vaknade tolv så det sket sig. Har bytt bloggdesign nu också, ville ha en lite ljusare nu när det börjar bli sommar! Idag blir det bara att vara hemma och ta det lugnt, duscha och kanske plugga lite.


25 April

ja, jag är lycklig


25 April

Har nyss ätit middag och nu ska jag ut och springa med Lux. Igår kom Jonas och stannade tills idag, världens mysigaste :) Vi kollade tv och såntdär och i mårse åkte vi in till stan och åt på donken innan han åkte hem.

 

Allt raderat och borttaget - check!

:):):):):)

GLAD PÅSK


haha 2 år sedan nu


24 April

Igår kom Robin hem efter att ha varit på praktik i 2 månader så jag, Matte, Robin och Rahm firade det på Omberget med lite dricka osv, hade sjukt kul iaf, sjukt vad jag saknat dessa människor! Kvällen spårade fast på ett bra sätt och jag ramlade och skrapade upp hela arslet och armbågen, hhah menmen!

Bjuder på dom fulaste bilderna någonsin ;)


24 April

Lägger in en bildbomb sen i fredags då vi var på stugan och på påskmiddag hos mormor och morfar :)


23 April

Hade en underbar kväll igår. Trodde först att hela kvällen skulle skita sig så jag var otaggad och tänkte först inte ens åka men sen bestämde jag mig för att åka ändå. Träffade Amanda vid busskuren och sen på bussen träffade vi David som skulle på pipes med nå vänner och eftersom att jag och Amanda inte hade något att göra fram tills five öppnade så följde vi med dom till Pipes. Vid tio så gick vi till Five och där mötte jag upp Erik och hans kompisar, träffade även Tor och Elliot! Senare inne på five så träffade jag Jonas också vilket gjorde min kväll ännu bättre. Träffade typ alla mina vänner inne på five så kvällen var underbar. Dansade tills jag fick mjälthugg om och om igen. Kvällen slutade med att jag följde med Jonas hem och stannade hos honom tills nu.



22 April

Vaknade nyss och nu följer jag med följer jag med familjen ut till stugan och grillar, solar och pimplar. Blir nog mysigt! :) Efter stugan så blir det påskmiddag hos mormor och morfar! :)


21 April

Erik ringde så blev att jag gick ut och var med honom och Daniel, Erik körde omkring oss i sin bil och vi åkte ner till hamnen och letade efter harar, såg typ tio stycken, helt sjukt vad mycket harar det finns där nere ;o Sen åkte vi och mötte upp Jesper en snabbis också. Nu ligger jag iaf hemma i min säng och har just druckigt upp min älskade smoothie. Jag har alltid olika beroenden och just nu är det denna smoothie som jag gör nästan varje dag, sen håller jag på så tills jag lessnar och hittar ngt nytt beroende osvosv.


21 April

Hade först planerat att gå ut på fredag med Weste och Erik men sen sket det sig så då var planerna att ligga hemma imr men nu blir det tydligen ut som gäller iaf! Följer med Erik och hans kompisar på förfest på Teg sen blir det five :)

Förra helgen på five med tor och jessica :)


21 April

Klev upp vid elva och åkte med mamma och pappa till återvinningen och kollade på massa skot, när jag kom hem så la jag mig och latade mig ett tag innan jag städade mitt rum. Efter att jag städad klart mitt rum så fortsatte jag med att städa uppe i hallen, i trappan, nere i hallen, tvrummet, köket, ställde in i diskmaskin och inne på toan! sen gick jag ut och krattade på gården! Har också gått med hundarna två gånger idag! hhah stolt över mig själv, nää men fyyfan, jag är inte slö iaf ;d Nu ska jag duscha och slöa resten av kvällen :)


20 April



• Att jag klippte snelugg- ångrar det så jävla mycket, ser bara barnsligt ut plus att den blev totalt misslyckad och är bara ivägen.
• Jag alltid börjar tycka att kläder är snygga EFTER att dom slutat sälja dom i butiken, ex skinnshorts!
• Min pengar tar slut första veckan jag får dom och jag har aldrig råd att köpa nya kläder!
• Beach 2011 börjar närma sig och min kropp är INTE redo och kommer troligtvis aldrig bli.
• Vill köpa ett nyss objektiv till kameran och en segelbåt men kommer inte ha råd med det förrän efter sommaren.
• Lovet är nästan slut
• Jag blev sur nu av att tänka på alla dom här sakerna..

• Fick en hundralapp av min mormor idag
• Virkade kläder i sommar
• Nästan all snö är borta



20 April


20 April

Tog bussen hem från Jonas vid fyra, gick lite på stan innan pappa kom och hämtade mig. Köpte två tröjor på Gina också! :) Efter pappa hämtat mig åkte vi och kollade på en TV på elgiganten som pappa kaaaaanske köper imr, vi får väl se. Ligger i min säng och har tråkigt, vetinte vad jag ska göra ikväll. saknar jonas eftersom att jag har varit hos honom sen i måndags så känns det konstigt att vara ensam nu.


19 April

Sitter hos Jonas, han har nyss lagat tacos till oss och nu äter vi godis och kollar tv. Åkte in till stan en sabbis och Olivia mötte upp mig med lite grejer jag behövde för att stanna här en natt till. Har inte så mycket att skriva, känns som om lovet redan är slut, det är redan tisdag och jag minns hur fort sportlovet gick. gaah. Iofs så börjar jag inte förrän nästa onsdag igen men allting går så fort.

Minns när Ebba var såhär liten,

18 April

Vaknade för et tag sen och nu blir det att gå en sväng med hundarna och ta en dusch innan jag åker in till stan med Olivia och följer med henne och shoppar och sen möter jag upp Jonas och åker till honom :)



17 April

Blev att gå ut ett tag ikväll ändå, Erik smsade och sa att han var utanför med Christian så jag gick ut ett tag och träffade dom, vi åkte omkring lite i hans bil och så, trodde att jag skulle dö där några gånger men ;p Ligger i sängen nu med min älskade hallon och banan smoothie och en macka, mumsmums :)



17 April

Jag och mamma följde med mormor och morfar in till stan och kollade på nå möbler, sen åkte vi förbi H&M och jag köpte några örhängen och en eyeliner! Fick även ben&jerry's av mormor! :) Ikväll bli rdet nog bara att vara hemma och ta det lugnt eftersom att jag har blivigt jätte förkyld!


17 April


17 April

Sitter och drömmer mig bort till sommaren, min dröm just nu är att kunna köpa min egen segelbåt i sommar.. Kollat runt massor men finns ingen av den modell jag vill ha i västerbotten just nu fast morfars granne ska kanske sälja sin, såå nu hoppas jag :)



Seglade till Findland 2008 och 2009.

16 April

Blev hemma ikväll, spenderade kvällen hemma med familjen och grillat! Morbror kom förbi och vi mixtrade lite med min kamera, har lärt mig lite nya saker osv. Vi gick hem till mormor och morfar och var där ett bra tag också! :) Har tråkigt så nu blir det nog sängen snart!


16 April

Ligger död i min säng, ont i huvet och trött, finns inget bra på tv heller.. skulle egentligen till corona och se looptroop ikväll men vill kunna leva resten av månaden också eftersom att jag inte har så mycket pengar kvar så blir hemma ikv. Skönt med lov nu, ska försöka att göra ngt vettigt på lovet men lär väl bli att jag ligger i sängen hela lovet ändå. Har blivigt förkyld igen så kan inte träna heller så det suger nu när jag äntligen kommit igång!


16 April

Åkte in till stan vid sju igår och tog bussen till teg där Jessica mötte upp mig, vi gick hem till Jonte på förfest och efter ett tag kom Tor också. vi var typ där i en timmme innan vi tog bussen in till stan och for på five. Var helt packat och varmt och äckligt där inne men vi hade kul ändå. Fick två brännmärken, tor råkade fimpa mig på kinden men det syns inte så mycket men däremot råkade jessica fimpa mig på armen som syns gör skitont idag, hahha! Drog hem ganska tidigt med nattbussen, kändes ovärt att betala massa för skjutsen hem så.


Mina fina


15 April

Svenska ptrovet gick bra, slutade vid ett så tog kvar i två bussen hem och träffade Matte på bussen som jag inte träffat på skitlänge så pratade massa med honom innan jag kom hem och fikade :) Nu väntar jag bara på att tiden ska gå så att jag kan börja göra mig iordning och dra mig in till stan igen :)



Ikväll ska jag och jessica fira tor! :)) gillar att jessica blev med på bilden där bak dessutom, haha

15 April

Är detta ett skämt att man ska behöva betala för att kunna använda spotify som vanligt? 10 timmar per månad och man får bara spela samma låt fem gånger, FEM GÅNGER, TIO TIMMAR? nää fyfan vad arg jag blev nu.


15 April

Sitter på skolan och väntar på att matten ska börja, slutade tidigt igår och for ner till stan med Reb och sen mötte vi upp Jonas och satte oss i biblioteket med Reb till bussen tills bussen gick. Ikväll blir det five med Jessica och Tor, blir kul! :):) 


 

14 April

Sovmorgon imårse vilket var underbart, sen såg vi en film på engelskan och nu väntar metod. Har prov i gammal litteratur imorgon på svenskan så ska plugga lite till det nu. Tor fyllde ju 18år igår så imr ska jag och Jessica fira honom på Five, blir nog jättebra! :)


13 April

Hade bara två lektioner idag och slutade vid halv tolv, skönt :) Kom hem vid ett och la mig och sov till halv fem, hah sjukt! Ikväll blir det att plugga till ett svenskaprov på fredag.


12 April

Började dagen med ett steptest, gym+lite löpning, efter det så redovisade jag mitt euarbete om drog/alkoholpolitik i svergie och nederländerna och det gick bara bra, skönt att ha det bortgjort eftersom att halva klassen måste vänta tre veckor till! Fick tillbaka två prov också, fick mvg på psykiatrin och vg på samhälls :) Efter skolan åkte jag till stan och hängde ett tag med Tor och hans kompisar innan jag träffade Jonas och följde med honom för att köpa lite grejer till hans mobil :)



12 April

17e bilden: en ovanlig bild.


Färgar håret mörkt

11 April

Kom hem från skolan vid ett och la mig och sov i en och en halvtimme sen åkte jag och tog blodproverna och det gick bara bra, kom hem och sen följde jag med familjen till maxi. Ska baka en underbart god nutella och bananrulltårta nu som jag ska trycka i mig ikväll framför tvn! Är glad idag, har insett massa saker och nu tänker jag endast framåt :) Det finns en person som gör mig e x t r a glad :)


11 April

Sitter på skolan och fick nyss tillbaka provet vi skrev i fedags, fick mvg så det känns bra :) Slutar vid elva idag, egentligen har jag ett tre timmars långt hål och sen engelska men eftersom att jag ska till läkaren vid tre så hinner jag inte på den sista lektionen så jag åker hem efter lunch, skönt! :) Fick skjuss av pappa till skolan imårse så fick en halvtimmes sovmorgon också (Y)



11 April

16e bilden: någon du aldrig kommer släppa taget om.



Julia Eriksson

Är du lycklig nu när du så fint uttryckt dina känslor?

                             

10 April

15e bilden: en person som du vill vara med.

du vet men du är.

10 April

Spenderade helgen tillsammans med Jonas, kom hem vid fem sen for jag ut och sprang med lux och nu ligger jag död i min säng och försöker skriva klart eu-arbetet som ska redovisas imr! Min kropp är totalt fuckad, nu i helgen har det varit värre än någonsin, imr ska jag iallafall till läkaren och förhoppningsvis få ta proverna osv!



10 April


8 April

Hittade ett par gamla fula jeans som jag aldrig använde och med hjälp av en sax, lite nitar och ett rivjärn så blev det ett par schyssta jeansshorts;


8 April

I don't want the world to see me
Cause I don't think that they'd understand


She flies with her own wings

                  


8 April

Klockren bild på mig och rebecca, såhär är det nog man oftast ser oss två, med mobilen och datorn.


8 April

Var så otroligt trött imorse eftersom att jag inte kunde somna igår men kämpade mig upp ändå, kom till skolan och la mig och sov i soffan tills matten började och då pluggade jag till provet vi hade lektionen efter. Provet gick bra men skrev dock några småfel menmen :) Daniel frågade om jag ville komma och kolla på hans uppträdande så efter lunchen så kollade jag på när han sjöng i fiket och nu sitter jag med Rebecca och jobbar med svenskan.


8 April

14e bilden: en bild som påminner dig om gamla tider.



8 April



And I'm terrified,
Cause everything ain't what I used to know.
Tell me where am I supposed to go?
And who am I supposed to believe?


7 April

Kom hem vid halv sju och åt middag, sen har jag tränat, duschat och pluggat. Har prov imr om astma och diabetes men det känns ändå som om man kan de mesta sen innan så det är skönt :) Fredag imr, veckorna går så otroligt fort nu för tiden, men det är bra; då blir det sommar fortare.


Catch the day, make it stay, never let it go away.


7 April

Så mycket som jag har skrattat idag har jag inte gjort på länge, grät av skratt hela dagen typ. Började med att vi hade metod efter lunchen och den ängnade vi åt att bandagera mitt ben så att det skulle se ut som om jag bara hade en stump. Sen satte jag mig i en rullstol och så skjutssade rebecca omkring mig i hela skolan, och på de ställen där det inte fanns hiss så fick jag hoppa upp för trapporna med ett ben medan hon bar rullstolen bakom mig. Rektionerna vi fick av folk runtomkring var inte nådiga när jag åkte runt där med min inlindade stump, folk kollade och rynkade ögonbrynen och skrattade ocj jag kunde inte hålla mig för skratt jag heller. Hemsk egentligen men haha så roligt det var!



Sen facerapeade jag rebecca genom att byta profilbild till en sjukt ful kille. Hon blev skitsur och tog bort den men den försvann inte hur hon än gjorde så både jag och jessica dog av skratt återigen ;D


7 April

13e bilden: du och någon klasskompis.



Får bli en bild på hela min underbara klass!

6 April

Pluggade lite på diabetes/lung provet vi har på fredag och skrev lite på eu uppgiften innan jag tog med mig lux ut och sprang. Har nyss duschat och ska försöka plugga lite till nu innan jag ska sova :)


6 April

Jag har världens underbaraste vänner som bryr sig så mkt har jag insett nu, tack mina fina.


6 April




Kan i n t e bestämma mig.

6 April

12e bilden: en bild på din vardag


 
skola,skola,skola.

6 April

Var hemma idag från skolan igen, har försökt att skriva lite på mitt arbete men är typ omöjligt att hitta någon information så det går åt helvette :) Var ute och fotade idag iallafall som ni kanske såg i inlägget nedanför, jättehärligt väder med sol och 8plusgrader! Nu ska jag ta mig något att fika och försöka plugga lite.




6 April


5 April

11e bilden: en person du kan berätta allt för.


Rebecca Tjernström

5 April

Är det bara jag som är besatt av alla dessa olika spådom grejer på facebook? spåkulan, lyckokakan, ödelshjulet, spådom med tarot, så blir din helg osvosv. Kollar dom här varenda dag och dom stämmer alltid ín så otroligt bra på allt! Jag tror verkligen på det dom säger, hah sjukaste jag vet. Kanske borde sluta men nej, dom vet hur mitt liv kommer att bli.


5 April

stannade hemma från skolan idag, orkade inte. sen ska jag försöka ta igen massa plugg men de lär väl inte hända heller. sov iallfall tolv timmar inatt, behövdes för har inte sovigt bra på flera veckor. 



4 April

Kom hem vid kvart i två och la mig och sov tills tre ungefär, stannade dock i sängen framför datorn tills middan. Joggade en sväng med lux och sen övningskörde jag till konsum och köpte frukt och yoghurt så när jag kom hem igen gjorde jag fruktsallad och kollade lite tv :) Ligger i sängen nu och ska sova snart.


Du har aldrig mått bättre? skönt då behöver jag inte bry mig mer.

               


4 April

Sitter på mcdonalds och väntar på att min buss ska gå, har köpt nya skor, ett par vita tygskor bara för mina andra skor är fulla i hål så man blir blöt egenom hela tiden! Mina pengar är redan slut så den här månaden lär bli dryg ;o


4 April

Sitter på skolan, ovärdaste dagen någonsin. Har hål sen också men mina hörlurar gick sönder så lär bli ett roligt hål. Orkar inte börja med samhällsuppgiften heller fast jag vet att jag borde. ge mig lov nu.


4 April

10e bilden: någon du tycker är väldigt snäll.



mormor min,

Words can't express how sorry I am for hurting you like this.

                  

3 Mars

Har inte sovigt på år men inatt sov jag iallafall lite mer sömn :) Vicky åkte hem igår och sen kom jonas och hämtade mig och så for vi och handlade lite på maxi och sånt :) Känner mig ganska sliten idag så ska duscha och unna mitt hår en lång inpackning eftersom att det är ganska torrt nu efter att jag slingade det.


3 April

9e bilden: någon i din släkt.


Min fina morfar

2 Mars

Började ikvällen hos Markus tillsammans med Vicky, David, Felix, Alle och Martin men vi hann bara vara där i ca 45 minuter innan vi åkte in till stan och mötta upp Malin utanför corona. Det var nästan inge folk alls på corona, antar att alla var på umeå open men vi hade skitkul iallafall. Vi gav varandra olika utmaningar men det spårade tillslut men hahha vad kul vi hade. Efter krogen kom Robin och hämtade oss och skjutssade oss till max där vi köpte mat och sen åkte vi hem till hans kompis och åt innan han skjutssade hem oss vid halv fyra. Idag har vi bara latat oss och skrattat åt allt jävulskap som hände igår.

bjuder på en radda snygga bilder -.-

1 April

Svenska, sen åker jag ner till stan och väntar på Viktoria som kommer vid halv fyra. Ska försöka hitta något på stan som jag kan ha på mig ikväll för är less på allt som finns i  min garderob. Sen när vi kommer hem ska hon få slinga mitt hår och sånt innan vi gör oss iordning och går ner till david och sen drar vidare till corona :)



1 April

Have you ever done something you can’t change,
Something you can never rearange,
I have, I have.


RSS 2.0