29 Juni

Legat ute och solat i tre timmar nu bränner det i ansiktet och på bröstet ;) nu väntar jobbet! ;d


28 Juni

Efter sommaren blir det att köpa ett passkort på storsjöhallen, känner att jag vill komma igån med träningen påriktigt och tycker att passträning är skitkul, typ bodypump osv :) Har dock ingen att träna med, är ju roligare att köra med någon om man kör pass.. ah får se om jag får med mig någon! Nu blir det iallafall en springtur i elljusspåret :)

28 Juni

somnade ganska tidigt igår, vid tolv men vaknade tusen gånger av att jag låg och kallsvettades sjukt mycket, fattar inte varför så var skittrött idag, kom hem vid tre och la mig och sov ett tag så nu lever jag igen ;D Körde bil hem från stan igår, nu är jag redo för körlektionen på tisdag :)


Hon vill veta vad han tänker

Får se om det blir nå sömn inatt, igår blev det inte mycket och fick lov att sova på min lunch för att överleva, haha. Mycket tankar som snurrar just nu, önskar bara att jag var mer. Imorgon börjar jobbet 6.50, slutar dock vid tolv så det blir skönt :)


26 Juni

varför är det så svårt för folk att höra av sig? slänga iväg ett sms eller ringa om det så bara är för en kvart? Varför måste alltid jag höra av mig gång på gång, är folk så jävla upptagna med sina liv att dom inte har tid att offra en kvart? Är less på att alltid höra av mig utan att få något tillbaka så nu tänker jag inte längre göra det, det är svårt att låta bli eftersom man vill ha personerna i sitt liv men det verkar ju inte vara ömsesidigt så varför är det ens lönt då?

26 Juni

For hem till Rahm igår och var med han, david, robin nå tjejer och en stockholmare men det sög så jag robin och david drog vidare till foppa där hans tjej, höken och babaek var! David gav robin ett snyggt märke på ryggen efter att ha slapat honom ;D Vid ett åkte vi in till max och babek bjöd på mat + 10 smält ost! hah galet ;D


26 juni


Då kör vi igen!


25 Juni

Mår verkligen som man förtjänar idag. Gårkvällen var skitkul, har inte skrattat så mycket på länge tack vare mina underbara vänner! I början av kvällen skulle vi käka tacos men konsum hade stängt så fick bli käk på max ;) Förade hemma hos David tillsammans med Rebecca och Isac och sen drog vi hem till Marcus där en massa skönt folk var :) Slutade på världens mest random efterfest som vi inte ens ska prata om! xD Herregud vad mycket bilder som togs igår, här kommer ett urval av dom bilder som faktiskt går att visa, haha!


24 Juni

Paniiiken, vaknade nyss!!! Ska vara hos david om ca 50 min och den klänningen jag tänkt ha har en stor fetfläck!!!!! gaaah!

24 Juni

Midsommar idag, var död i morse när jag steg upp men blev piggare när jag pallrade mig iväg till jobbet! Kom hem för ett tag sen och nu väntar en powernap så att jag klarar med kvällen ;) Egentligen skulle vi grilla men vädret suger så det blir tacos hemma hos david tillsammans med Rebecca och Isac och sen blir det festligheter :)


Varför är det så svårt för dig?

                

23 Juni

Jobbet gick bra, kom hem och så kom Jonas på en gång, han åkte nyss hem och nu ska jag väl försöka mig på att sova eftersom att jag börjar sju imr.

23 Juni

Skulle kliva upp tio men vaknade nu, he he he.. Blir kul att somna ikväll efterom att jag börjar sju imr menmen. Börjar jobbet halv fyra idag iaf och jobbar till kvart i nio :)


22 Juni

Hatar kvällar. Hatar känslan.

22 Juni


22 Juni

En sak som verkligen irriterar mig är när man verkligen måste få tag på en person och man försöker alla sätt som bara går, man ringer, man skriver på datorn, man smsar, man ringer hemtelefonen, ringer personens föräldrar, ringer personens kompisar osvsv men man får inte tag på den, varför ska det vara så svårt? Är det något som verkligen kan irritera mig så är det detta!


22 Juni

Första dagen på jobbet, dock inte första eftersom att jag jobbat på Eriksdal i ett år nu men fösta dagen på min rad nu i sommar. Gick bra, somnade typ vid ett igår så det gick bra :) Dock så somnade jag i bilen medan mamma och pappa var på byggmax hah. Har bokat några körlektioner nu så nästa vecka börjar det :)


21 Juni

Jobbigt att sova ensam speciellt när det är sån press att man måste somna, imorgon 06.30 åker jag hemifrån för att börja jobba 06.45. Att jag vaknade ett imorse gör nog inte saken bättre. Allt jag vill är att sova brevid dig.

21 Juni

For ut och sprang med Lux och såg massor av saker att fota så efter att jag sprungit klart tog jag med mig kameran ut igen. Resultatet:


21 Juni

Följde med Jonas på Jula för att köpa nå sågar sen åkte jag hem med pappa. Imorgon börjar jobbet, 06.45. Taggar inte.. Nästa vecka jobbar jag 7 dagar, alltså inte ledig en ända dag vilket känns underbart -.-

20 Juni

Sprang en runda i elljusspåret med Olivia, Lux och Ebba sen tog jag cykeln och cyklade ´till konsum för att köpa avokado som jag nyss proppat i mig. Får se vad som händer ikväll, jonas kanske kommer hit men inte säkert annars blir det nog bara att vara hemma och lägga sig i tid fetersom att jag börjar jobba på onsdag.


20 Juni

How come we don't even talk no more
And you don't even call no more
We don't barely keep in touch at all
After all the years we been down

20 Juni

Kom nyss hem från Jonas, träffade Reebec på busstation så pratade ett tag med henne och fick se hennes jättefina tattuering som hon gjort. Blir sugen på att göra min nu också men tror jag väntar tills hösten eftersom att min mest troligt blir på skuldran och vill kunna sola och sånt. Nu blir det en springtur med Lux :)


19 Juni

Igår åkte jag och Jonas till stugan och lagade middag, var jättemysigt och vi stannade tills klockan var halv elva och då åkte vi hem och såg "Million dollar baby" :) Följde med honom hem idag och har nyss ätit middag och kollat på Solsidan.


En bild Jonas syster tog på oss på Jonas student :)

18 Juni

Började dagen med att baka en chokladkaka, sen for jag ut på en löprunda med lux innan Jonas kom hit. Nu blir det att åka iväg till stugan där han och jag ska äta middag och sånt :)



17 Juni


17 Juni

Klickade nyss hem en ny klänning från Nelly, den var slutsåld tidigare men såg att den hade kommit in nu igen så dit gick mina sista kronor, haha men den blir nog perfekt. Älskar ryggen! :)


17 juni

Ligger uppe på mitt rum och väntar på mat, pappa håller på att grilla så det blir gott! ;D Försöker boka in mina körlektioner men grejen är den att jag börjar ju jobba på onsdag och om jag ska ta mina lektioner de dagar jag har ledigt så kommer jag typ aldrig hinna träffa Jonas, så känns som om jag ska vänta med lektionerna tills juli när jag slutat jobba... men kanske bokar typ två den här månaden och resten nästa månad. Ikväll blir nog bara hemmakväll skulle jag tro, fick frågan om att följa med till täfteå festivalen men var ju ute hela kvällen igår så tror inte att jag orkar ikväll.


igår

17 Juni

Fick hem lite kläder som mamma hade beställt hem åt mig, tack mamma :)



17 Juni

Dålig kväll men samtidigt bra, vetinte vad jag ska tycka om denna kväll.

16 Juni


16 Juni

8.45 började avslutningen, vi träffades i klassrummet, fick lite betyg osv, det vanliga. Sen kollade vi på lite uppträdanden i Aulan innan jag stack iväg till dragonskolan och mötte upp Jonas familj. Stod och väntade på att Jonas skulle springa ut och sen gick jag med Jonas syster och pappa in till stan och kollade när dom åkte runt i flaken. Efter att dom åkt klart så åkte vi hem till Jonas och fikade. Kom nyss hem och nu bär det in till stan för att fira tillsammans med Robin m.m. :)


15 Juni

Kom hem från Jonas idag, har nyss duschat osv och ska försöka sova nu. Imr blir det en tidigt morgon, ska först på min skolavslutning och sen åker jag till draggen och möter upp jonas mamma och syster för att fira Jonas student :)


14 Juni

Jonas följde med mig hem igår, vi gjorde egen pizza och kollade tv, vaknade vid tolv och gjorde våfflor innan vi åkte till östra för jag skulle lämna igen alla mina böcker. Sitter hemma hos honom nu och vi ska snart se någon film, ska försöka vända tillbaka dygnet nu lite bättre iaf!


13 Juni

Gårdagen spenderades i soffan, såg "himlen är oskyldigt blå" vetinte vad jag tyckte om den, lyckades iaf somna i slutet.. Jonas ringde och väckte mig senare vid tolv och frågde om han skulle komma och hämta mig så nu sitter jag hos honom och väntar på att han ska kolla klart på någon ufc match -.-


12 Juni

Min kära pappa köpte SOLO tidningen till mig där man fick med världens snyggaste gula bikini, dock kanske den inte satt sååå snyggt men det funka! :)


12 Juni

Ensamt, har varit med Jonas varje dag i över en vecka och spenderat varenda natt med honom men nu är jag hemma och det känns konstigt. vill vara med honom.


11 Juni

Nu blir det FIVE tillsammans med Rebecca och Julia, ses i dimman! ;D


11 Juni

Följde med Jonas på balen i Torsdags, var riktigt nervös inför att gå på mattan men vi klarade det fint, resten av källen var trevlig och jag träffade både min kusin, ronja och cassandra där borta. Middagen tog typ 3 timmar och sen vr det vals, haha skrattar när jag tänker på vad gubben från "vett och etikett"  skulle säga om han såg hur folk betedde sig vid middagsbordet och valsen! Men jag hade trevlig, tack Jonas för att jag fick följa med dig :) <3

Efter ca 30 sekunder kommer vi! :) http://vk.se/media/?clipid=9388&clipcat=1,4&cliport=381 <--- klicka där, fattar inte varför länken blir osynlig men den är där

 


8 Juni

Följde med jonas hem igår efter skolan, idag har vi legat ett tag och solat innan vi åkte in till stan och hämtade ut Jonas kavaj och det till balen imorgon, sen åt vi även sommarens första mjukglass i solen :) När jag kom hem gick jag ut på en promenad med David och sen gick vi hem till robin och var med honom ett tag,


6 Juni

Legat ute och solat typ hela dagen idag med, dock så solade jag ryggen, känns ovärt eftersom att om jag hade solat framsidan hade jag varit skitbrun nu menmen ;o Är hemma nu iaf, jonas skjutsade nyss hem mig och nu ska jag gå över till mormor och morfar ett tag :)



5 Juni

Igår följde Jonas med mig hem, vi solade och lagade godmiddag, sen idag följde jag med honom hem, vi har legat ute och solat hela dagen och nu ligger vi här hemma hos honom och myser ;) ska snart se filnalen av bb!


3 Juni

Igår kom Jonas till mig, vi såg film och myste hela kvällen, idag var det sol så vi spendrade dagen med att sola och så :) Följde med Jonas hem också så nu sitter vi hemma hos honom och ska snart göra en smulpaj :) Hoppas det är lika fint väder imr också för då har jag planerat in soolning!


1 Juni

1 Juni redan,  kom nyss in efter att ha suttit ute i min hammok och pratat med david. Åkte hem från skolan idag efter att ha gjort provet imårse, hade ingen röst men nu har den kommit tillbaka! Är inge trött, men ska försöka sova så man inte vänder på dygnet.


RSS 2.0