30 Oktober

Allt ska bara skita sig, lokalen var tydligen upptagen fast vi hade blivit lovad den?? jävla skit. försöker allt vi kan för att hitta nyss ställe att vara på! åååh blir galen

30 Oktober

Idag blir det halloween firande :D Vi har en "lokal" och trevligt folk så det tror jag blir suuper :D Snart drar jag mig in mot stan och fixar iordning inför ikväll :) jag älskar min underbara Lukas!


ngn dag sen när vi var inne på Army shop, haha


27 Oktober

Sitter hemma hos Rebecca nu, vi har gått på stan i Skellefteå, va inne på Partaj i säkert en timme innan vi bestämde oss, hahhah... men bra blev de, tror jag iaf :D Håller på att tagga sönder till Halloween nu :D Köpte lite smycken också, ett par örhängen och två ringar, kunde inte låta bli :)



27 Oktober

Nu är det bara 6 dagar kvar tills jag och Lukas pker ner till Skåne och hälsar på min bästaste Julia!!! längtar så otroligt :) På Onsdagen ska vi åka ner till Danmark osv, kommer bli awsome! :)



det gör så ont att någonting så nära, kan vara så långt bort.


27 Oktober

Sitter i skolan och har hål nu, ska plugga lite mer till provet som är nästa lektion, sen bär det av till SKellefteå med Rebecca :) Vi ska kolla på halloweenkläder och lite annat, blir kul :) Om vi inte hittar något i Skellefteå så har jag redan hittat en outfit på army shop i stan, hahhah.. ja, herregud :D 


Haha, halloween för typ 2-3 år sen, jag, Vicky och Therese klädde ut oss till jag vetinte vad, jag va iaf helt grön i ansiktet och viktoria såg ut som en satanist :D Sen sprang vi runt i Holmsund och va allmänt fula, hah men kul var det :D


26 Oktober

Ligger i sängen och ska sova, hoppas på att kunna somna tidigare än ett inatt iaf.. Idag var jag på Onkologen och presenterade mig osv, verkar va en jätte bra avdelning så de ska bli kul att va på APU:n där :) Har pluggat massor inför ett psykiatri prov som jag har imr men de vägrar sätta sig :S menmen, imr blir det iaf att åka med rebecca till skellefteå efter skolan och kolla på lite utklädningsklöder osv, sen ska jag stanna där tills Torsdag, blir kul för jag har aldrig varit hos henne tidigare  :)


25 Oktober

Ligger i sängen och kan inte somna ikväll heller! Idag hade jag iaf bara en lektion sen följde jag reb till OBS och köpte nå grejs, sen tog vi bussen ner till stan och jag gick på banken och fixade me lite saker. Jag köpte en kjol till julias fest och lite pärlor. Ikväll har jag bara tagit det lugnt, gjort lite nya armband som jag ska visa sen isv :)


24 Oktober

Idag har jag varit hos mormor och morfar och fixat med Julias present som snart är klar - nu kommer hon tro att det är smycken men ikket ;D Sen har Ebbas mamma kommit och hälsat på och en annan hund så de har varit fulla muggar här idag ;D Ikväll ska jag bara ta det lugnt, ska skriva klart min projektrapport om psykiatrins behandlingsmetoder nu och då.. fyfan vad jag har jobbat med detta arbete!


23 Oktober

Har nyss sminkar mig och gjort mig klar, Lukas och hans mamma ska komma hir på middag nu ikväll, blir mysigt :) Idag har jag bara tagit det lugnt och städat rummet osv, sen ikv ska jag försöka blir klas med Julias present :)


22 Oktober

Har inte haft tid med bloggen, skolan tar upp mestadelev av mitt liv nu för tiden, håller på med ett projektarbete om psykiatrins behandlingsmetoder under 100år som jag har jobbat ihjäl mig med.

Igår var jag iallafall på "Model för en dag" tvättade bort allt mitt smink på skolan och åkte till stan till ett ställa som heter "the studio". Man blev sminkad av en makeup artist och sen fick man byta om och bli fotat av en fotograf i tre olika omgångar med tre olika ombyten. Det va jätte kul och fotografen sa åt en hur man skulle stå osv. så det var bra :) Bilderna sen var iof jättedyra men köpte iaf fyra stycken, blev inte så nöjd med sminkningen och de å bilderna blev inte så bra men tänkte att det iaf var kul att ha några bilder,

Man skulle skriva på ett papper med tio vänner och deras telefonnummer för att få en bild gratis, dom som jag skrev upp kommer kanske också att få åka och göra det här gratis så bli inte rädd om dom ringer till er :)


12 Oktober

Rebecca har ju äntligen kommit hem från Turkland nu och brun som fan var hon :D Fick tre jättefina armband av henne också :) Hon hade tagis SKITsnygga bilder av en fotograf i turkiet, måste bara visa dom :D


Armbanden jag fick av Reb ;D


Världens finaste bilder på rebecca!


12 Oktober

Dålig uppdatering, men jobbade hela söndagen och måndagen spenderade jag åt att städa, kolla på OC och vara på utvecklingssamtal. Idag var vi med klassen på Medicinhistoriska museet på sjukhuset och kollade på massa sjuka saker man använde sig av förut imon vården. De som hade råd fick bedövning av form av Kokain när de skulle dra ut tänderna, hah ;p


9 Oktober

Var på gårdshundsträff idag, sen när jag kom hem va jag så trött så la mig och sov ett tag. Nu har jag ätit middag och färgat Olivias utväxt, färgen räckte bara till halva håret, haha så ska färga resten sen ;p Jobbar en delat tur imorgon, drygt men värt :) Tur att man är ledig på måndag så man får sova.


8 Oktober

Köpte en vitprickig skjorta idag på stan som får duga tills ja pker till julia :p Ligger hemma i min säng nu och saknar Lukas, imorgon ska jag på hundträff med lux och träffa ebba igen, ;D Har inte så mycket mer att säga, håller på att klicka hem en massa pärlor och grejer från Pagoni, känns som om de va jätte längesen jag gjorde nå nya smycken så! 

 

8 Oktober

Mamma kom hem vid tio och gjorde jättegoda laxburgare med räkröra på till luch, mumms :) Nu ska jag in till stan och träffa Lukas, måste förbi skolan också och hämta psykologiboken som jag glömde i skåpet.


7 Oktober

Kom nyss hem efter att varit med mamma när hon tattuerade sig och sen var jag och klippte mig :) Tattueringen blev jätte bra, tog ca en kvart.. mamma tyckte att det var skönt! haha! Det tog över en timma för mig att klippa mig, stackars frisör :D Men ville ha det perfekt för förra gången blev jag inge nöjd men nu har håret aldrig varit så lent, hhha :) Ledig imorgon, ska in till stan och träffa Lukas och titta runt lite :)

Bilderna är tagen med mobilen


7 Oktober

Förstår int ehur jag kan vara så otroligt trött även fast jag somnade kvart i tio och klev upp sju imårse! Var skitäcklig mat i skolan som vanligt så nu är jag både trött och hungrig :( Mamma ska göra sig tattuering idag hha :D Hon ska göra ett par änglavingar med ett F och ett O i, de blir nog bra :) Efter skolan ska jag äntligen klippa mig också, ska klippa upp lite och göra lite mer "V-format" :)


6 Oktober

Hade nyss prov i sjukvård, provet gick väl sådär, trodde att det skulle gå bättre men vi får väl se sen. Sitter och har hål nu och kollar på "Skånefruar" ;p Efter solan ska jag ner på stan igen och kolla om nå kläder till julias fest. Köpte ju lite saker till hennes present igår, hoppas att det blir bra :)


Vårat klassfoto
6 Se


5 Oktober

Sitter på vomsen och pluggar inför ett prov som jag har imr. Vi fick reda på våra praktikplatser idag också, jag hamnade på Onkologen (canseravdelningen) så jag blev nöjd :) Hade sökt Kirugen som första val och sen Onkologen så. Håller på att pyssla med presenten jag ska ge till Julia men visade sig bli lite dyrare än jag hade tänk så nu försöker jag hitta en annan lösning :) Ska ner till stan nu efter skolan och kolla på lite saker till de.


3 Oktober

Igår när vi kom hem så la vi oss och sov och vaknade inte förrän typ halv sex, gjorde middag vid halv nio. Flärskfilé med pasta, gräddsås och champinjoner.. Blev skitgött :D Efter maten gick vi hem till mormor och morfar som bjöd på två kilo räkor, jag älskar räkor så jag åt upp ett kilo helt själv, haha :D Sen bjöd hon på panacotta och varsin marabou, toblerone, bilar och guldnoguat ;D Idag har jag och Lukas bara tagit det lugnt, mamma,pappa och Olivia kommer hem idag från Sundsvall också :) Har iaf haft en jätte mysig helg som måste göras om!



3 Oktober

I fredags var jag med några från klassen och från op1 hemma hso Hamid på fest, hade jätte trevligt, sen fick vi skjuss vid två in till stan och åt på mias innan vi gick hem till Lukas och sov. Jag, Lukas, Lykke och Rebecca delade på Lukas 180 säng men de blev ändå ganska trångt ;p Viktoria fyllde även 18 i fredags så alla på festen ringde och sjöng för henne, hon blev iaf glad, hah ;D 


RSS 2.0