31 Januari

Kom hem från jobbet och hittade en räkmacka som min gullemamma köpt till mig, mums! Så la mig i sängen framför datorn och kollade topmodel svergie och alltså hahah wtffff var det för fel på vissa av tjejerna. Blev så jävla irriterad på en av dom så jag skulle kunna döda henne, uuurs fyfan :D Imorgon ska vi vara på universitetet, fast det är frivilligt men tror att jag ska åka dit klockan elva och lyssna om sjuksköterska utbildningen :)


31 Januari

Gjorde nyss prov om örat, ögat och dess sjukdomar, tror det gick bra iaf ;d Ikväll hade jag egentligen tänkt träna men då ringde det från jobbet så det blir jobb 15.30-21 ist :)


30 Januari

Jonas kom i lördagskväll och han stannade till imorse :) Vi hade en mysig kväll och somnade tidigt igårkväll :) Idag är dock en dålig dag så stannade hemma från skolan.. Försöker plugga till ett prov imorgon men koncentrationen är inte på topp heller.


varför blir allt alltid fel


28 Januari

Började dagen med att åka in till stan med Jonas, han skulle åka och träna och sen åka hem och jag gick på stan med mamma. Pekade ut lite saker som jag önskar mig i födelsedagspresent och sen åkte vi hem. Senare på kvällen blev det david och hans kompis, blev en liten fest med bara oss tre sen åkte vi in till stan. Tog oss in på tc men det var ngn konstigt event där så vi åkte hem igen :) Robin kom och joinade oss senare också


27 Januari

Idag kom lönen in, sköönt :) Har börjat skriva på min projektrapport idag också, känns bra att ha börjat med det! Idag kommer Jonas till mig efter han jobbat färdigt :):))


26 Januari

Det händer inte så mycket i mitt liv just nu, skola sen hem sen träma sen sova ungefär så finns inte så mycket att skriva om! Ikväll blev det bodypump iallfall och min kropp värker som bara den nu! Imorgon ska jag ringa och beställa en tid på vårdcentralen, vill kolla mina blodvärden eftersom att jag är så otroligt trött och orklös..


25 Januari

Tränade först Cxworx, typ styrketräning med vikter och gummiband. Efter det träffade jag Stina som övertalade mig att köra zumba med henne så då hände jag på henne. Första gången jag provade på Zumba så det var lite svårt att hänga med, men kul var det ;D Nu ska jag försöka få lite sömn så man orkar upp imr!


25 Januari

Jobbade 15-21 igår sen for jag hem och sov :) Vaknade i tid imorse också så jag hann med min vanliga buss för en gångs skull! :) Har gjort en ny design på bloggen också, tryck F5 om du inte kan se den :)


När lönen kommer


23 Januari

ja skrev just ett långt inlägg här men sen försvann hela skiten så nu är jag ännu surare. orkar inte skriva all skit igen så förkortar det sähär fint %%%%%%!!#"¤"¤#%%"!!!! = skrivit ett 3-4 sidor långt arbete, lämnat in det till läraren=  tagit bort det och tömt papperskorgen . MEN blev ngt fel så det kom inte in så nu kan han inte sätta betyg på mig och måste göra om hela skiten. Nu hoppas jag bara att pappa kan få tillbaka arbetet men han lät osäker...


23 Januari



Jag köper mitt material på antingen pagoni.se eller pearlized.se som även har en butik här i Umeå! Mina stansar har jag köpt på Jula men det finns också olika stansar på Claes Ohlssons! :)


23 Januari

Åkte till Jonas i fredags och stannade där tills imorse. Vi åt nattmat på mcdonalds, gjorde fruktsallad, såg film, spelade xbox, gick till pulkbacken för att åka skrana med den var full så vi gick hem igen. Sitter på skolan nu, har sån tur att jag ska vara här till halv nio ikväll på öppethus -.- Idag var vi i i ett rum i skolan som kallades för vita rummet. Allt där inne var vitt och jätteljust sen skulle man ta på sig vita rockar så att allt skulle vara vitt och lyssna på fågelkvitter! har inte mkt att blogga om men eftersom att folk tjatar så varsågoda ;)


20 Januari

Är så glad och lättad!  Har äntligen fått igenom projektarbetet! Vi ska samarbeta med Hoppets stjärna och samla ihop pengar och saker! Går allt som det ska sitter vi på en buss, lastbil eller vad det nu blir påväg mot Lettland i slutet av Maj! :D så otroligt skönt att inte behöva oroa sig över vad man ska göra osvosv, nu rä det bara att starta! :D Annars så har jag och Tor gjort klart en intervju och bokat ett möte med ett gruppboende, känns så skönt när alla måsten är fixade!


20 Januari

Sitter på svenskalektionen som är tre timmar lång ;o Efter skolan åker jag in till stan och möter Jonas, sedan följer jag med honom hem :) efterlängtade helg!




19 januari

var hemma idag, kände att jag behövde vila upp mig. vaknade vid nio, sen har jar tvättat, gått med hundarna, diskat, städat, diskat igen, nästan skrivit klart ett arbete och sen sett på one tree hill. Ikväll blir det nog bodypump :) Idag åkte även min bästaste Julia till Costa rica för att vara volontär där i tre månader, hoppas du får det jättekul och bra där borta! :)


18 Januari

Gick rätt snabbt igår i glashuset, dock kom inga ungdomar in iöverhuvudtaget så det var ju tråkigt! Åkte hem till jonas efteråt och tjockade skrovmål :) Fick ynka tre timmars sömn inatt så är ett vrak.... Ikväll blir det kick´n box tillsammans med Stina!


17 Januari

Sitter på skolan nu, har haft en tre timmars lång söka jobb lektion men tror faktiskt att den kan va bra att ha :) Ska ringa lite samtal om projektarbetet innan jag går ner på stan för att stå i kuben! Jonas ringde ochväckte mig imorse, tur det så att jag inte försov mig :) Åker hem till honom efter skolan också, mysss :) 

 

16 Januari

Nu är jag på bättre humör än tiddigare, är alltid på dåligt humör i skolan ;) (A) Har nyss kommit hem från storsjö och ätit middag. Körde stepmuskel idag med Olivia, var kul fast lite svårt med all koreografi! :) Nu blir det en dusch innan jag lägger mig :)


16 Januari

Förstår inte hur jag ska klara skolan, sen vi började vt har jag redan försovit mig tre gånger... Jag är så less, har ingen som helst motivation och schemat är det sämsta som finns. varför drabbar allt våran klass, vi får alltid det sämsta schemat osvosv... Våran skola är så jävla kall så man kan inte klä sig i dom kläder man vill utan man får typ gå i tjocktröjor för att överleva. Imorgon ska vi dessutom stå i glasburen mitt på stan till klockan fyra när vi egentligen slutar 15.40 men sista timmarna har vi projektarbete så ingen stannar till 15.40 ändå utan går hem vid 13.00.. Så ska vi stå där till klockan 16 utan ngt för det. Är så less så jag kan spy på allt. Min chef ringde nyss också, 8 veckors jobb i sommar. Skönt, behöver ju pengarna osv men när ska man få vara ledig egentligen?


16 Januari

Igår fyllde min fina pappa år så jag och Jonas åkte hem och fikade och firade honom :) Senare på kvällen hängde vi med Jonas kompis Jonte och hand flickvän Greta och såg Hamilton på bio :) mys


14 Januari

Hade bara en lektion igår så efter den åkte jag hem till Jonas och väckte honom :) Sitter hemma hos honom nu och vi ska snart fara in till hörnefors och köpa något att äta. Jonas kompis och hans flickvän var över ett tag nyss också :) Hoppas på en tidig kväll ikväll för gårdagen blev allt ifrån tidig! ;o

12 Januari

Körde mitt första bodypump pass idag och fyyyyfaan vad jobbigt med var! Har aldrig haft sån mjölksyra i hela mitt liv tror jag, haha men nu är det bara att köra på! Stepmuskel och kink'n'box inbokat nästa vecka!


12 Januari

Hade bara en lektion idag med, marcus var snäll och hade köpt fika till hela klassen idag också för pant han sparat i sitt skåp hah :) Nu ska jag göra lite lunch och sen ikv blir det min första träning och det blir bodypump!


True blood

Alla ni som inte sett True blood har missat något! Har kollat igenom tre säsonger nu på jullovet och jag är helt fast! Skitbra verkligen! Säsong 4 har inte kommit ut på Dvd än så kommer ju dö när jag ar sett slut sista skivan på säsong 3.... har bara två skivor kvar på den säsongen nu!


11 September

Första skoldan idag för mig, sovmorgon och slutade efter första lektionen, chill ;) Åkte och hämtade olivia när hon slutade så passade på att få en runttur på nya skolan och kolla hur den såg ut! Köpte även mitt gruppträningskort idag så imr kör jag mitt första pass :)


9 Januari

Har varit med Jonas i en vecka nu, han åkte hem igår sen kom Linda min kusin och hälsade på oss igår. Vi åkte hem till David och pratade lite innan vi for hem igen och såg film. Vi och olivia har spenderat hela dagen idag på stan och jag köpte lite nya underkläder och smycken plus ett par underbara doftljus från lagerhaus!


Kom och håll om mig


Bättre sent än aldrig

Reb bjöd på fin kyckling middag, Jonas följde med medan vi åt sedan drog han vidare. Vi gick till Tobias och var med massa vänner där, senare på kvällen åkte jag in till stan och mötte upp Robin sen gick vi hem till Marcus där Jonas och en massa andra människor var och stannade där resten av kvällen. Fick min nyårskyss under fyverkerierna på stan :)


RSS 2.0