.

Livet är endast så
svårt som du gör det till.



Make up store

Efter sminkningen på Make up store fick man välja smink för 600 kr, jag la på 70kr och fick med mig detta hem


En eyeprimer för att ögonskugga ska hålla längre och ge starkare färger






En brun ögonskugga med lite glitter i jätte fina pigment! :)




En lila/brun ögonskugga med guldskimmer i, svårt att se färgen på bilden


Rosa läppenna


Smink

 




30Maj

Igår fyllde min älskade mammsi 42år! Grattis till henne ♥ Vi spenderade dagen med att fira henne med paket och gottigott :)




Lördag

Ligger med lukas och ser tv, igår kom Viktoria och hennes vänner förbi från kellefteå, vi satt och prata ett tag innan dom drog vidare :) kanske blir att åka dit i helgen, vi får se ;D Jag och Lukas såg en jättebra film igår, The book of Eli hette den, se den ;D

Ska snart gå ner och baka en kaka, mamma fyller år imr så jag ska hjälpa henne, hon och pappa sitter på akuten nu för pappa har fått ännu fler blodproppar i benen!


Halsband jag fick av mamma i födelsedags present




Försökte göra mina egna


.


:)


Nytt

En liten nickelpiga


Flera armband som sitter ihop med en ring


:)

Jag är med i utlottningen om en sommrig goodiebag från Lindas sminkblogg!



Onsdag


Tisdag

Köpte en ny kjol i helgen som jag ska börja använda nu när det är så varmt ;D  


Tisdag

Underbart väder! :D Sitter med Rebban på skolan och ska snart ha orientering. Fick reda på våra prov om hjärtat idag också fick MVG :D Kollade runt lite på jåjjas blogg och såg att hon hade länkat till Emelies blogg, visste aldrig om att hon hade en.. Känns så kontigt att hon är borta. Känns som om jag håller på at bli sjuk, min röst är hes till och från och jag ar fått hosta, hoppas jag inte blir dyngförkyld nu innan kulturnatta..


En bild som jag tog inne i fjärilshuset i Australien


17/5

Just nu när jag inte har några pengar alls så finns det så otroligt mycke som jag vill ha och behöver!!

Jag behöver en mascara för min är slut, ett nytt ansiktsvatten+ansiktsrengöring för båda är slut, ny b.u.s för den är slut, massa nya kläder nu till sommaren, nytt puder för de är också slut, måste klippa mig för mitt hår är en risbuske, osv osv... allt deta skulla kosta mycke kan ja lova.. Däremot har mormora min beställt efter ett par nya örhängen, och ett par nya skor till mig från H&M snäll som hon är.. Hoppas bara att dom kommer snart så att jag kan ha dom på skolavslutningen!



Vill ha, någon snäll själ med överflödiga pengar som vill köpa de här åt mig?  :D


Skor och örhängen som mormor har beställt + en blomma som jag ska fästa på en klänning.


Måndag

Idag måste alla skriva grattis till Rebecca http://rrebeccaatj.blogg.se/ som fyller 17år idag! :D


Hatar måndagar, är så less på skolan just nu så det är inte sakt, längtar till sommaren

Helgen

Största delen av helgen har jag spenderat hemma hos Lukas, åkte dit i onsdags och sen hem på lördagen. Vi åkte till skellefteå över dagen i fredags eftersom att vi kunde åka på busskortet, träffade vicky och gick runt på stan. På lördagen kom min kusin och min faster och stanade tills idag, vi gick på stan och hade trevligt :)

Har köpt en sololja som heter Piz Buin som man tydligen ska bli dubbelt så brun med, skulle prova den idag men det r typ inge sol, mamma satt ute med den i en kvart och blev alldelens rödbrun om armarna där hon nästan aldrig ens brukar bli brun!
 


Tisdag

Gjorde nyss klart provet i medicins grundkurs, gick väl bra :) Rebecca sa att det var chokladbollens dag idag så nu sitter vi här och äter varsin chokladboll från fiket.   det är skitdåligt väder och regnar och vi ska ha orientering på idrotten så jag hade packat idrottskläder och lagt i en påse i hallen men sen blev jag så stressad till bussen så jag glömde kläderna i hallen.. -.-   känns som om allt går bra den här veckan med tanke på igår mårse och idag.



ll

Försöker at plugga till ett prov imr i medicinsk grundkurs.. Ska kunna en massa om hjärtat osv. inte direkt det roligaste man kan göra på kvällen medans alla andra sitter och kollar TV...

Lukas ringde mig inatt och jag vaknade i panik och trodde att det var väckarklockan så jag försökte att stänga av den och tryckte på alla knappar tills jag kom på att det var mobilen som lät, sen på morgonen så vaknar jag av att ytterdörren smälls igen klockan halv 9 och jag börjar 8.20, då kom jag på att jag måste ha stängt av väckaren på natten.. lyckat!


Halsband av hjärtan i olika storlekar



Fotlänk/armband av små hjärtan

.


Smycken



Helgen

Spenderade helgen med min älskling, vi har kollat film, solat, ätit choklad m.m ;D Idag kom Jesper och Robin förbi ett tag också, satt och pratade massa minnen, känns som det var ett tag sen man såg dom!



.

Gjorde nyss provet i datakunskap, helt jävla stört. Först så håller läraren på att förklara provet i ca en halvtimme, sen visar det sig att vi hade knappt en timme kvar att göra massor av frågor.. fyfan vad sur jag blev och allt gick skit dåligt.. Läraren började prata i telefon under provtiden och hade glömt vissa frågor.. När jag frågade om hjälp så svarade hon på något helt annat och sa " det är lite mer avancerad fråga och hånflinad"... höll på att dö av damp, så nu är jag på skitdåligt humör för provet gick skit och han typ inte ens klart med det,

6maj

Är så otroligt trött idag, vaknade klockan fem av att en mus va i mitt rum och prasslade som fan i nån påse som låg på golvet.. mysigt.. Vill att sommaren ska komma nu, är så otroligt less på allt som har med skolan att göra. Imorgon blir det iallafall att vara med min älskling, vi har också 1 år och 11 månader imr :)


Det har iallafall börjat komma fram lite blommor nu :D

 

Knytna




Hey soul sister

Sitter på Svenskan har inte speciella planer för dagen, skulle vilja träffa Lukas, var ett tag sen nu men vetinte om det går.. Jag hade iaf en jätte trevlig kväll igår med Rebecca :)
Träffade Gabbi på bussen till skolan också så jag pratade lite med henne :)





:)

Idag så följde rebban mig hem, vi gjorde lite smycken och va ute på en prommis :) Jätte mysig kväll med min bästisrebban :D <3 Nu ligger vi i sängen och ska snart sova, sovmorgon imr- härligt!













Himlen är oskyldigt blå

Skyddsängel







Himlen är oskyldigt blå,
som ögon när barnen är små,
att regndroppar faller som tårarna gör,
det rår inte stjärnorna för.
Älksling jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns,
fast tiden har jagat oss in i en vrå,
är himlen så oskyldigt blå.

När vi växte upp, lekte livet,
vi var evighetens hopp.
Det var helt självklart att vår,
framtid skulle bli,
oförbrukat fri.


:)

Sitter i skolan nu, har bara två lektioner kvar idag, skönt :) Träffade David min vän idag på bussen till skolan, han hade rakat av sig allt hår! huvva :( Rebecca ska iaf följa mig hem efter skolan, vi har sovmorgon imr och efterson hon bor i ånäset så får hon ingen sovmorgon så hon sover hos mig ist! Snäll som jag är så ställde jag mig och bakade en kladdkaka igårkväll så att vi ska ha nått gott att äta :D


Stan med Rebecca

Slutade klockade tolv idag så jag och Rebecca åka in till stan och åt på Mias, efter de så gick vi ner på stan och kollade runt, Rebecca köpte ett par solglasögon från H&M, jag provade ett par från ståndet ute på torget men jag tror inte att de var någon höjdare, kände inte riktigt att de klickade, annars hade jag nog köpt dom ;)



Va tycker ni?, snygga? ;)

 


Lite armband








Måndag

Var skittrött imårse men jag tvingade mig upp och for till skolan men när jag kom fram så visade det sig att vi inte hade någon lärare = sovmorgon! Idag så slutar vi iaf klockan 12 så då ska jag och Rebban åka in till stan och äta på Mias och gå på stan, blir kul :)

Det är jätte mycke i skolan nu, håller på att bli galen! Massor med prov och inlämningar som jag absolut inte är klar med.. Längtar till sommaren....



1/5

Hade tråkigt så skaffade mig en blogg efter att alla tjatat att jag ska skaffa en, hahh..

Valborg igår, Weste och hans familj var här på middag och sen gick vi upp till omberget och kollade på brasan. De va skitkallt ute och nästan inge folk man kände så jag gick hem och Weste gick till sina kompisar.

Fick en ny säng idag förresten, en 120 ist för 80-90, kände att den gamla var lite för liten för mig och Lukas!




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0