30 September

Igårkväll kom vi hem igen! Skönt att vara hemma men samtidigt sorligt att lämna allt där borta. Saknar Jonas och min familj som jag får träffa senare idag :):) Tagit 1000bilder nu, ligger uppe på face så kolla där för orkar inte lägga upp så många här.

Fösta dagen var vi på hamam, ett turkiskt bad där vi först bastade, sen fick ligga i ett jattevarmt rum på varma stenplattor, sedan blev man skrubbad och fick skummassage. Efter det fick vi varsin 30min lång oljemassage :):)


En dag var vi på en utflykt där vi åkte en flodbåt till ett ställe där man badade i ett lerbad och sen babade i en varmkälla full med mineraler. Sedan åkte båten vidare för att se några gamla kungagravar i bergen. Efter det åkte vi för att se havssköldpaddor och sola på en strand där dom lägger sina ägg :)



Resten av dagarna har vi tagit det lugnt framför solen påde i poolen och på stranden :) Kvällarna har vi spenderat på resturanger och med nytt folk :) Lite drinkar blev det också första och sista dagen :)


22 September

Har haft fler underbara dagar nu med älsklingen och idag bär det av till Turkiet tsm med Rebecca! Tar bussen vid halv fem upp till skellefteå och sen åker vi ;D Kommer hem om en vecka igen :) Kommer sakna min baby!


20 September

Gjorde nyss psykologiprovet, gick väl bra men kunde gått bättre. Sitter och kollar på Idol nu sen har vi EngB och efter det tar jag bussen till Jonas, vi har förövrigt varit tillsammans i ett halvår idag :) Började packa lite inför turkiet resan igår och tvättade lite kläder och sånt, nu är det bara två dagar kvar ;D


19 September

Försöker mitt bästa till att plugga till provet i diffrentiell psykologi men förstår knappt hälften av skiten. Allt är så oklart och boken och läraren är sämst så har inte ens kunnat svara på alla instuderingsfrågor. gaaaaaaah jävla skit. Skolan dödar en.

19 September

Nyss gymmat med rebecca och nu väntar vi på att sista lektionen ska börja. Slapp dag, såg först en film på psykiatrin, sen prov och nu ett fetttt hål. :) Egentligen borde jag plugga på psykologiprovet som vi har imr men tror jag skjuter upp det tills ikv. Nu är det bara tre dagar kvar tills vi åker!!!!


18 September

Haft en underbar helg med älsklingen, Jonas kom till mig i Fredags och stannade tills idag. Igår såg vi Jägarna 2 på bio och den var skitbra :) Nu ligger jag hemma hos honom och pluggar till ett farmalogiprov vi har imr!



16 September

Hade prov i natuskunskapen idag, gick bra, vi skulle kunna 52 olika växter. Såg just ett öga rött på somsen så idag har varit en softdag, Jonas följer mig hem sen efter skolan också, mys :)

Dagenss

15 September

Jonas kom till min skola efter han slutat jobbet, när jag slutade åkte jag med honom på maxi och lite sånt :) Skönt att få träffa honom igen :) Kom hem och har sett klart jägarna 1, känner mig efter som inte sett den än men nu äre gjort ;) Kvällen består av plugg till florestikprovet imr då man ska kunna 52 arter, underbart ;)


15 September

Idag är ingen bra dag. Senaste dagarna har jag varit så jävla stressad. När jag vaknar på morgonen får jag stressa ihjäl mig för att hinna till bussen. Sen får man stressa i skolan för att hinna med allt. Stressa sig till gymmet och sedan skynda sig för att hinna med bussen. Stressäter för att sen stressa med tusen läxor och prov. 2-3 prov + läxor varje vecka. Stressar för att hinna somna i tid för att orka nästa dag. Drömmer sjuka drömmar som jag blir stressad av så vaknar upp stressad. Mitt hjärta slår 10000 slag i minuten och vetinte hur jag ska göra för att lugna ner mig.. ser fram emot en veckas semester nu.



Skola



15 September

Igår efter skolan blev det gym med rebecca sen for vi in till stan och mötte upp några klasskompisar. Facket var på våran skola för någon dag sen och sa at dom skulle bjuda på tacomiddag för dom som ville så massor från klassen anmälde sig och vi antog väl att det var fler klasser från skolan som också skulle dit. När vi kom dit så var det bara vi plus massa vuxna och det visade sig vara ett fackmedlemsmöte. Kunde inte hålla mig ifrån skratt så fick skrattanfall! Tillslut fick vi iaf tacos sen drog jag hem fast mötet egentligen fortsatte. Kom hem vid halv nio.


14 September


14 September

Spenderade helgen hos jonas, vi såg film och gick kvällpromenad längst stranden, mys :)  stannade tills måndags morgonen då jag hade körlektion, bokade in en till lektion innan uppkörningen :) Gårdagen spenderade jag med att sy in en jacka som jag köpt men vetinte om det blev riktigt bra..

min man

9 September

Igår sov min fina älskling hos mig, jobbigt att kliva upp imorse när det var så varmt och mysigt i sängen. Hade redovisning om Svensk kultur första lektionen så nu är det avklarat! Efter skolan blir det gym sen åker jag hem med Jonas :)


8 September


8 Septmber

Sitter på biblioteket inne i stan, väntar på att Jonas ska träna färdigt. Har hitills hunnit läsa 40 sidor i körkortsboken, det är så otroligt tyst, lugnt och skönt här inne! Hoppas regnet slutar snart eftersom att jag ska gå till Jonas bil sen bortanför e4an, vill inte bli dyngsur


8 September

Sitter i skolan nu, har sjukvård. Efter skolan får jag träffa Jonas, han kommer och hämtar mig efter jobbet och sen åker vi in till stan, sedan har han träning och då sätter jag mig i biblioteket och läser i körkortsboken tills han är klar då vi åker hem till mig :)



7 September


7 September

Hade körlektion idag efter skolan, gjorde en del av lilla uppkörningen sen gymmade jag en timma med reb innan jag åkte hem. Ikväll blir det ännu mer teoriplugg efter att jag duschat och tvättat håret.  Nu blir det halv åtta hos mig :)


6 September

Idag har jag varit ambitiös, funderat och skivit lite på projektplanen, gymmat, betalat "räkningar" pluggat teori, skrivit ett referat, handskrivit ett referat på papper, skrivit klart om kräftskivor till redovisningen på Fredag. Känner mig glad och energifull :) Längtar däremot efter Jonas, men får träffa honom igen på Torsdag :) Min fina pojkvän som alltid gör mig så glad och lycklig :) Sovmorgon imr till klockan 11.40, skönt! Sedan körlektion :)


6 September

Man känner att hösten är här nu. Luften är kall och fuktig, det är mörkt på kvällarna, nu är sommaren slut. Men samtidigt är hösten ändå mysig med alla färger och stora halsdukar och stickade koftor, värmeljus och mys framför tv:n.


Set fire to the rain


6 September

Sitter på skolan, har projektarbete och ska skriva våra projektplaner, jättesvårt att veta vad man ska göra och hur man ska börja.. Har bågra ideér men ingen aning hur jag ska genomföra dom. Efter skolan blir det gym med Rebecca och sen träffa upp Jonas på stan :)


5 September

Sitter på skolan, rebecca gick nyss iväg till polisstationen för att fixa ett nytt pass till resan. Ska möta upp henne efter skolan och kolla lite på modelljakten i MVG med Kenza. Hade körlektion imårse klockan sju innan skolan, nu är uppkörning och prov bokat så snart har jag förhoppningsvis körkortet :) Ikväll blir det en springrunda sen plugga teori!



love the people who treat u right and forget about the people who don't


5 September


3 September

Igår efter skolan gick jag och reb till gymmet och gymmade en och en halv timme, sen åkte jag med Jonas hem. Vi gjorde tacos och hade mysigt, somnade klockan tio hah vilken gjorde att vi vaknade nio imårse :) Ligger hemma hos Jonas nu iaf och väntar på att han ska komma hem igen för han är och hämtar sin mamma :) Ska plugga lite teori nu tills han kommer hem :)


1 September

Plattar håret, lyssnar på musik, städar rummet, väljer kläder, det är det jag gör just nu. Längtar tills imr då jag får träffa min älskling igen som jag inte träffat sen förra helgen! :)



1 September

Redan första september, urs... Hade iaf riskettan idag, gick ändå fortare än vad jag hade förväntat mig så det var skönt! Mötte upp rebecca sen och gick med henne till stan och handlade lite :) Ikv blir det bara plugg


RSS 2.0