.


Jul


.

I don't want to go.
I don't want to leave
Whatever is a part of you must be a part of me

24 November

Börjar dagen imr med skriftliga nationella i engB sen ska jag vara ambasadör för 9orna som kollar på omvårdnadsprogrammet och avslutar sedan dagen med sv nationella muntliga talet -.-  Har iaf fått bort en hel del prov och redovisningar de senast veckorna vilket är väldigt skönt! Imr åker jag även till Jonas efter skolan sen ska vi se twilight breaking dawn på bio :)


Gammal bild - ny redigering


22 November

Jonas var hos mig hela helgen, på lördag var det Elisabet som hade namnsdag och eftersom att alla tjejer i min släkt heter Elisabet så brukar vi fira det hemma hos mormor och morfar med tårta ;) fick en jättefin ljuslykta av mormor och en trisslott med 75kr vinst ;) Ikv blir det att plugga inför naturprovet imr, hatar natur, känns så meningslöst!


18 November

En lektion kvar och det är helg! Jonas kommer till mig senare ikv sen får jag se vad vi hittar på :)

gammal bild på mig och beccca ; )


18 November


When the past is dead, let it rest in peace.


17 November

nationella idag gick riktigt bra tror jag faktiskt! :) Slutade när jag var klar så var hemma vid tolv, for ut och sprang ett tag och nu väntar jag på middag :) Svenskalektionen blev inställd imr så vi fick en snygg uppgift av våran svenska lärare, hhah han är sjuk. Imr är det äntligen fredag! :D


Älskar dig


8 November

bra på att blogga ;)  har inte orkat men nu så! Sitter på skolan med reb, ska snart gymma sen ner på stan och äta ngt innan jag åker hem till Jonas och sover hos han :))) Lovet var jätteskönt, spenderade det med mina vänner, gick ut i fredags för att fira Robin sen har jag varit med Jonas. Lärt mig att "sladda" med bilen ute i skogen bland annat, hahah. Är så otroligt less på skolan nu så vill bara dööö, urs. alla tusen nationella prov som väntar de kommande veckorna plus flera prov och älskade redovisningar, hur kan man annat än va glad? :)))





1 November

mitt hår blev gult men ska försöka tvätta ur det imr och på torsdag! Hoppas att mitt abbonemang aktiveras snart så att jag kan smsa och ringa igen, håller på att bli galen, varit utan pengar på moblen i tre dagar! Har ju köpt en ny mobil också, samsung galaxy s blev det :)

Igår kom Robin hem från din två månaders långa praktik så han jag, Rahm, Isac, Matte, Jesper, Rebbe, Håkan och David for och spelade laserdome. Var jättelängesen jag körde det så det var skitkul, kom 8a iaf hah ;D Ikv blir nog bara en lugn kväll med ensam mamma söker om jag inte drar förbi Robin ett tag.


1 November

Sitter med inpackning och lermask från bodyshop, skönt :) Gjorde nyss ett försök att bleka mitt hår..... resulterade i gult/orange/blond/brunt som det oftast blir och jag vill bara hänga mig -.- ..... har dock inte torkat håret än så får väl se hur det bli då men annars blr det bara att färga om det imr! döda mig.




RSS 2.0