30 Augusti

Sommaren är över nu på riktigt antar jag. Hur ska man kunna överleva denna äckliga höst och vinter utan att ens legat på stranden eller badat en enda gång. Nä fyfan för Svergies klimat. Snart blir det iallfall varmare bredgrader med underbara människor! Annars så gick jobbintervjun bra, förhoppningsvis har jag snart ett nytt jobb inom hemtjänsten.
 
 

29 Augusti

Jobbintervju imorgon hos hemtjänsten här i Holmsund, lite smått spänd och uppspelt men det ska nog gå bra!

28 Augusti

Tar upp bloggandet lite lätt igen!
Kollar runt på lite resor till Götet med Kristoffer, vi åker nog om ca två veckor och hälsar på Jullan plus massa andra härliga människor som bosatt sig där nere! Turkiet står nästa på listan och nästa månad smäller nog det av! Gladglad:)

.


Utkast: Aug. 16, 2012

Roligt hur mycket livet kan förändras. Det krävs så lite. En känsla som aldrig tycks vilja lämna kroppen som orsakar och förstör så mycket. Varför omringas man av människor som vill förstöra? Tydligen kan man inte lita på människor i ens omgivning. Inte haft någon ork eller engagemang att blogga något. Är inte längre i lika stort behov av internet iöverhuvud taget. Människor har svårt att acceptera och glädjas åt andra, varför är det så? Varför är människan så dömande och självcentriska? Jag vill hjälpa och sprida glädje istället för att prata bakom ryggen och leva i en bubbla. Lever mitt liv till fullo just nu men snart tar det väl slut det med antar jag då människor inte vill unna en lycka.

RSS 2.0