18 April

Ingen ork att uppdatera bloggen, får se när jag tar tag i det igen. Praktiken+jobbet+projektrapporten tar död på mig. Läkarbesök imorgon, får se vad som händer. Livet rullar på antar jag. Mycket stress och jobbiga meddelanden med en nära släkting som drabbats av canser. Nu ska jag återgå till min säng där jag nu för tiden bor när jag inte jobbar.

14 April

Barcelona var perfekt, lägenhet vid havet och sol! Blev lite shopping och en tur in till Barcelona stad, promenader på stranden och god mat. Nu sitter jag och väntar på att Jonas ska komma.


7 April

Gårdagn blev inte som tänkt och jag orkade inte vara kvar och åkte hem tidigt. Menmen, idag åker jag och familjen ner till sundsvall och imr går flyger till Barcelona! Ska blir underbart skönt att komma ifrån och se något nytt. Förhoppningsvis är vädret med oss också! :)


6 April

Nu blir det utgång med världens bästa reb med fler! Ses på dansolvet! :D


5 April

Praktiken flyter på bra, intressant men lite långsamt är det då det inte finns så mycket att göra! Blev dock hemma idag och passade på att ta det lugnt och låg en kvart på spikmattan och sedan blev det en 20minuts solning också. En dusch på det och nu ligger jag och kollar på Topmodel Svergie :) Ikväll ska jag till jonas och imr blir det festligheter :)

Har packat klart nästan allting för på lördag åker jag! :D


2 April

Första dagen på praktiken idag på psyket, var mest en introduktionsdag idag där jag fick kolla runt och lite sånt. Min handledare verkade jättebra så det känns skönt! Ska dock ha tre olika handledare men de andra två verkade också trevliga! :) Nu ligger jag i sängen och käkar pizza framför bb sen blir det att sova för imr blir en tidig morgon!

I slutet av nästa vecka blir det att boka tatueringstid! :)


1 April

Igår kväll bjöd vi mormor, morfar och matias på lite tapas här hemma. Var jättemysigt och trevligt :) Klev upp halv sju imorse och åkte till jobbet som bjöd på mycket aprilskämt och skratt! Har varit hemma nu och sovit ett tag, börjar fyra igen så ska snart bege mig!


RSS 2.0