31 Augusti

Idag hade jag halkbanan, var lite nervös i början men sen tyckte jag att det var skitroligt och ville inte sluta! ;D Konsekvenskammarn var däremot obehaglig, fick en stor klump i magen när jag såg allt och det kändes obehagligt och ville bara ut därifrån, sen fick vi testa på hur det kändes att volta i en bil så man satt i en bil som snurrade så man hängde uppochner, trodde mitt huvud skulle sprängas! Imorgon har jag riskettan sen har jag preliminärt bokat uppkörning nu också, blir att boka in den helt nästa vecka :)

Ikväll har jag softat hemma hos David tsm med Robin, Håkan och Rahm, ätit lite skit och kollar film :) Håkan fyllde 18 idag så vi sjöng för honom och sen är det sista gången men träffar robin på en och en halv månad eftersom att han åker iväg på praktik! Nu ska jag sova, är helt slut :)



30 Augusti

Hade sovmorgon imorse till klockan tio, skönt ;) Sitter på skolan nu och diskuterar hur klassfotot ska se ut, kommer inte att vara med eftersom att jag har halkbanan hela dagen imr så. Slutar snart eftersom att jag har körlektion 14.50 :)


29 Augusti

22 September åker jag och min finaste Rebecca till Turkiet och blir borta en vecka, underbart!


29 Augusti

Här kommer helgen i bilder:


29 Augusti

Haft en superhelg i Skellefteå tillsammans med Jonas! På dagen gick jag och Jonas lite på stan och sedan mötte vi upp min släkt för att fira min farbror på en kinesisk resurang. Vi åt gott och sedan for vi vidare hem till Rebecca, gick ner på matfesten ett tag och kollade runt innan vi gick hem till Rebben igen och myste med ansiktsmasker ;) Dock inte jonas, hah. Sov hos Rebecca och åkte hem på Söndagen, Efter middan igår övningskörde jag hem till Jonas och stannade där tills imorse :) Sitter på skolan nu och ska ha min sista lektion sedan bär det av ner till stan och köpa lite grejer :)

Bilder kommer sen! :)


24 Augusti

Det kändes i hjärtat i morse när jag steg upp ur Jonas varma säng! Kom hem från Jonas halv sju imorse och gjorde mig iordning till skolan och efter massa prat i Aulan och med lärare så sitter jag och reb i sofforna som vanligt och gör det vi gör bäst - nördar framför datorn! Om en timme börjar min körlektion och idag ska jag köra på landsväg.


23 Augusti

Åkte till Vännäs och hälsade på Therese och hennes lilla plutt Theodor. Världens minsta sötaste lilla skrutt! Var jättemysigt och jättekul att träffa Therese för det är ca ett år sen sedan jag träffade henne nu!


22 Augusti

Ser inte fram emot kvällen/natten. varför finns sånna här kvällar. dagar överhuvudtaget.


22 Augusti

Det är sånna här dagar man helst inte vill vakna upp. Vakna klockan sex brevid sin pojkvän i en varm och mysig säng men tvingas stiga upp för att åka hem och lägga sig själv i en kall och ensam säng. Vakna upp, dåligt väder, ensam hemma, ta bussen in till stan, komma försent till körlektionen för att bussen var sen, åka buss hem igen för att sedan göra ingenting. Det är nu man inser att sommarlovet faktisk är s l u t och det känns som om man inte har hunnit med någonting. Nu väntar ett år till på denna äckliga skola med det äckligaste schemat någonsin. Utan sovmorgon. Är det meningen att allting ska kännas så jävla tungt innan det ens har börjat? Nej urs, vad är det man se fram emot nu? nej vinter medför ingenting bra.

Iår ska jag iallafall lyckas med det som jag v a r j e år intalar mig själv att fixa- Beach 2012. Nästa år ska jag iallafall se ut så som jag vill så att man vågar vistas utomhus. Inte blev jag speciellt brun heller efter alla desperata försök att ligga ute i solen de dagar man faktisk kunde. Nej vädret i sommar har inte varit något att jubla för, iofs är det väl så man säger alla sommrar "Iår ska jag bli brunast, jag ska bli smal, det ska vara fint väder osvosv" och sen resulterar det väl alltid i samma sak. Vädret var dåligt, kroppen ser ut så som den alltid gjort och man är lika blek som vanligt.


22 Augusti

var ute i lördags med Rebecca plus massa fler, hade jätteroligt och var ett perfekt slut på sommarlovet! Efter five åkte jag hem till Jonas, kom hem imorse när han åkte till jobbet! :) Nu åker jag in till stan för körlektion.


18 Augusti

Efter jobbet for jag ut och sprang, sedan dusch och ansiktsmask! Har nyss gjort mig iordning och nu åker jag in till stan för körlektion och sen hämtar Jonas mig så kommer jag hem imr :)


17 Augusti

Blev gymmet igårkväll med Robin, Isac och Håkan sen började dagen idag men en löprunda så mina ben är döda nu kan jag säga. Efter löprundan bakade jag bläbärsbullar och kanelbullar som blev mummsiga, bra eftersom jag lovat att inte äta godsaker men unnade mig ändå två bullar (A). Hade körlektion klockan fyra, körde i stadstrafik, bokade även både risk1 och halkbana om två veckor! Känns jättekul :D Nu blir det att plugga mer teori sen sova för imr jobbar jag 06.50-12.45 :)


16 Augusti

Nu är mina sängbord klara, fattas bara att bära in dom, blir nog skitbra! :) Snart bär det av till stan för körlektion, äntligen känns det som om det är pågång allt med mitt körkort, har börjat med teorin och har fem lektioner bokade de här två veckorna! Sur över att jag inte började tidigare menmen,





15 Augusti

Nu blir det mat! :)


15 Augusti

Surströmming igår hos mormor och morfar, senare kom Jonas och hämtade mig och vi åkte hem till honom och kollade på Unknown, åkte hem imårse vid halv sju när Jonas åkte till jobbet, sen har jag solat och målat klart mina sängbord :) Nu blir det grillat!


14 Augusti

Ligger hemma hos baby, vi ska snart åka och handla något att äta. Åke hem ikväll och då blir det surströmming hemma hos mormor och morfar tillsammans med massa släkt som kommit upp, mums!

Fick dessa snyggingar igår av Sandra, mammas kusin! De var lite småa i midjan men dom töjer nog ut sig!


13 Augusti


10 Augusti

Min dag idag var sämst. Målade klart resten av staketet men fick damp eftersom hela min kropp ömmade plus att jag fick skavsår i händerna av rollern. Resten av dagen spenderade jag i min säng och surade. Åt god middag hemma hos min morbror och nu är jag gladare. Blir nog att sova hos mormor och morfar ikväll och upp tidigt imr för 8.15 har jag körlektion.


10 Augusti

Jag och mamma gjorde en god lax,spenat och räkpaj här om dagen, sen hade vi filmmys hon och jag. Igår spenderade jag hela min dag åt att måla staketet på gården, blev jättabra men ska måla på ett till varv idag! Min rygg är helt d.ö.d efter igår när jag målade så vi får se hur det går idag. Jonas kom också och hämtade mig efter jobbet, vi gjorde hamburgare hemma hos honom och mös i soffan hela kvällen. Såg Unknown men den var lite konstig så vi somnade ;p Klev upp sex imårse eftersom att Jonas skulle till jobbet så skjutsade han hem mig innan :)


8 Augusti

Igår åkte jag med Jonas till Nolia, köpte ingenting förutom en langos, allt var så dyrt och hittade inget speciellt så men det var mysigt att bara gå omkring :) Har köpt två nya sängbord till mitt rum, Ikeas Malm bord, men dom var i björkfärg så imorgon ska jag måla dom vita. Har också beställt en klädställning och nya galgar från ikea till mitt rum som mina släktingar från sundsvall tar med upp när dom kommer i helgen :) Kommer bli hur bra som helst!


5 Augusti

Igår kom Babek och Robin och hämtade mig och vi åkte till Adam och hans tjej, babade jacuzzi i över en timme och hela jag förvandlades till ett russin! Kom hem vid nio och spenderade resten av min kväll hos mormor och morfar. Börjar jobba halv två idag och förhoppningsvis åker jag till Jonas efter jobbet ikväll :)


3 Augusti

Gick ut tsm med Robin och Rahm för att kolla Rebeccas fotbollsmatch, sen kom även Matte, Babek och Höken. Efter ett tag åkte vi ner till ljumviken och spelade minigolf och boul, avslutade med film hemma hos Robin :) Nu ska jag gå över till mormor och morfar, vågar inte sova ensam hemma ;)

3 Augusti

Klev upp halv sju imorse då älsklingen åkte till jobbet, jag gick med hundarna sen la jag mig och sov igen. Är ensam hemma hela veckan eftersom att resten av familjen är i stockholm och i Findland. Nu ska jag gå över till mormor och morfar och äta lite och sätta mig och sola :)


2 Augusti

Dessa bilder får sumera min dag :)


RSS 2.0