30 Oktober

Två dagars halloweenfirande har satt sina spår ;) I fredags blir det förfest med några tjejer i från klassen, träffade massor av folk sen på five så sprang lite imellan alla, sen följde Jonas med mig hem efteråt :) Igår var det fest hos David med massa folk, var trevligt :)


27 Oktober

Var god mat plus chokladpudding till efterrätt idag i matsalen, helt otroligt! :D Gjort bort en av mina 5 redovisningar nu skönt! bara 4 kvar yeey ;) Slutar snart och då åker jag ner på stan och möter upp mamma och Olivia :)


26 Oktober

Ville bara säga att jag har världens finaste pojkvän som alltid gör mig till världens lyckligaste och gladaste varje dag! :)


26 Oktober

Gipsade idag på metoden, var kul att prova, dock trodde jag att vi skulle få gipsa helt men vi gjorde bara en skena. Slutar fyra idag sen blir det att prova ut studentmössan, weei :)


24 Oktober

I fredags gjorde mamma en mysig middag sen for jag hem till David och planerade lite inför halloween och sådär. Resten av helgen spenderade jag med jonas :) Höll på att dö av trötthet imorse, sov hos Jonas så klev upp vid fem imorse och somnade ett så sov ett tag i skolan innan lektionen ;)


20 Oktober

Efter skolan åkte jag och rebbbbs ner på stan, mötte jonsa på bussen så han hängde med oss, vi gick omkring lite och käkade på MAX :) Ikväll blir bara en lugn kväll med film tsm med mamma :)


19 Oktober

Gjorde bort två prov igår och nu efter lunch har jag ett till i tumörlöra. Ikväll ska jag njuuuta framför tvn med n o l l plugg!! Mötte upp Jonas på stan igår efter skolan och gick okring lite, köpte en tröja på Bikbok, en ny mascara och några hårsnoddar. Sen medan Jonas tränade så satte jag mig i bibblan och pluggade till dagens prov :) Följde sedan med honom hem och myste. Senare idag kommer Jonas hit också och följer med mig hem innan hans träning börjar :) Ikväll är det bonde söker fruuuuuu!! :D 
 



17 Oktober





Absolut! Jag tycker att ELFs smink funkar skitbra, jag har några nagellack som är skitbra, sitter som smäck fast dock behöver man måla några lager innan färgen blir täckande. Jag har också ett solpuder/rouge som är jättefin och bra, har flera penslar från deras billigare märke som jag använder hela tiden som också är skitbra! foundationen däremot är inge bra alls, inge täckande så den skulle jag nog skippa. All over colour stick och all over cover stick fungerar skitbra :) Mascaror och sånt har jag inte testat, har svårt att tro att de ska vara bra men 14 kr är inte så mkt pengar direkt för att testa heller så . Har bara bra saker att säga om Elf, kommer absolut beställa flera gånger därifrån, sen om du blir medlem får du massor med erbjudanden och sånt som är jättebra också, typ 40% på allt har jag fått några gånger och sånt :)


17 Oktober

Var hos Jonas i helgen, vi myste hela fredagkväll utom en liten stund då vi for ut för att säga grattis tills hans kompis som fyllde år. På lördagen for vi tsm med jonas kompisar och bowlade, var kul och dessutom hade jag inte bowlat på ca 4 år ;) Igår bjöd mormor och morfar på god middag och sen kom jonas till mig på kvällen igen och vi såg The town.

Försov mig imorse så blev en slapp dag, efter skolan kom Jonas och hämtade mig och stannade hos mig till halv åtta då han for för att träna. Har försökt plugga till två prov jag har imr i mänken men går inte så bra, svårt att plugga till två prov i samma ämne, man blandar ihop allt!



13 Oktober

Sitter och mummsar på goda mackor som mormor gjort och kom över med medan jag kollar igen alla avsnitt av alla de möjliga program jag missat, bonde söker fru, ensam mamma söker och halv åtta hos mig! Imr är det äntligen fredag och det betyder att jag får träffa baby ;) min snickar-man har gjort om totalt i sitt rum så ska bli spännande att se hur det har blivit :)


13 Oktober

Var frost igår när jag gick till bussen! fyyyyyyyfan! Igår va vi iaf på ett studiebesök på strålbehandlingen men det var mer en föreläsning men tusen konstiga ord som man inte förstod ett dugg av. Hämtade ut mitt körkort igår också, kan ju säga att det inte var det vackraste jag sett. Varför ska dom alltid göra bilderna så fula med typ en meter ovanför huvet och typ halva halsen med på bilden? 10 år till jag får ta en ny bild, yeeey ;) Efter middagen åkte jag till David och såg klart Superhjältarna som vi inte hann se klart i måndags. Någon hade klottrat "Snål Ake" på hans dörr, hahhaha undra vem och varför:D Hand krabba hade också dött efter 10 dagar... hha hemsk den låg där död i sitt akvarium, david är en dålig djurägare ;)


12 Oktober

Kan inte bestämma för placeringen, aaah... Handleden? men samtidigt ska jag ha den hela livet och vill inte bli less på den. nacken? njaa, då syns den bara när jag har håret uppsatt i en bulle? Skulderbladet? Då är den täckt av bh bandet och syns bara på sommaren.. ja jag vetinte... halsen, revbenen? kanske..  



11 Oktober

Började dagen med "bio" på Idun med EngB, vi såg "tomorrow ehrn the war began" som faktiskt var riktigt bra :) Har även kommit igång med projektarbetet nu vilket känns bra eftersom att jag har klurat på det så länge och känt oro över det! Efter skolan följde jag med beccis på stan och köpte en liten present åt min babe som jag vet att han kommer gilla ;);) Var även på besök hos min morbror ett tag och fikade gott och kollade lite tv. Nu blir det att sova sen upp imr och på sjukhuset för studiebesök på strålbeh.



10 Oktober

Idag var jag ledig men var väldigt flitig, har tvättat, diskat, städat, fotat, haft utvecklingssamtal och sedan åkte jag över till david, gick en promenad och såg en film. Nu ligger jag hemma i sängen och kollar på svenska hollywoodfruar!


9 Oktober

Var ute i fredags med Jonas och hans vänner sen följde han med mig hem. Igår var vi ensamma hemma och jag skämde bort min karl med english breakfast på sängen sen lax till middag och kladdkaka ;) Han åkte hem imorse och efter det så har jag bara chillat här hemma, åkte till strömpilen och kollade på lite kläder men inget fick följa med mig hem :( Nu blir det att bara ta det lugnt och tråka.


7 Oktober

Nu blir det utgång tsm med Jonas och hans vänner! :)



6 Oktober

Ibland är mina klasskompisar och skolan faktiskt roligt och kan få en på bra humör, som när man sätter på musik i stora högtalarna i glasrummet och bara dansar loss allihopa! Hamid lär ut moonwalk och rebecca och jag shakar våra ass. Hahhah nej men min klass är härlig, alla älskar att dansa ;)


KÖRKORT!!! :D:D

  


6 Oktober

When you try you best but you don't succeed
When you feel so tired but you can't sleep
And the tears come streaming down your face
Could it be wors?

5 Oktober

Shoppade lite nytt igår, ett par svarta välbehövda jeans, en tröja, en kofta och lite smycken :) Imårse var ingen bra morgon och både jag och reb var så trötta att vi la oss i soffan i korridoren och sov en timme så vi missade 20 min av lektionen men efter det kändes det lite bättre. Fick sen reda på att jag fick mvg på farmakologiprovet också :) Hade prov i naturkunskapen idag som faktisk gick över förväntan! Ikväll blir det lite övningskörning och ännu mer pluggg!

 


So much hate for the ones we love

       

4 Oktober

Teoriprovet avklarat! Så otroligt skönt, första försöket och jag klarade det :D Nu är det bara uppkörningen kvar sen är körkortet mitt!! :D

3 Oktober

Beställde nyss efter dessa två underbara halsband, kunde inte bestämma mig för guld eller silver så fick bli båda, mums!

3 Oktober

Var så skönt att få komma hem och sen träffa Jonas, han kom till mig i fredagskväll och jag har haft en underbar helg med honom :) Fick en jättesöt välkommenhem present av honom också gulle, ett sött kort och en glasgrej med två inristade hjärtan som står på mitt sängbord nu :):):) Kom hem från honom för ett tag sen och har nyss sett Hollywoodfruar och pluggar körkortsteorin för fullt!


RSS 2.0