29 November

Var ledig idag och är ledig imr med, jobbade ju helgen så, var inte så mycket att göra förutom att jag fick följa med upp på helikopter plattan och hämta en patient så det var intressant! Idag så åkte jag in till stan och fixade med lite saker på banken och sen köpte jag alla smyckesgrejer så imr ska jag börja med alla bestälningar! Ligger i sängen nu och kollar lite på tv, ska snart sova :)

skolavslutningen i 9an


27 November

Åkte hem till Lukas igår och var hos honom framtills idag, jag köpte med mig massor av godis och chips och senare på kvällen bjöd Lukas på pizza på tre kronor. Jobbade idag, började kvart i ett så Lukas följde mig till sjukhuset, skulle egentligen jobba tills halv tio men fick sluta vid sju eftersom att det var så lugnt, skönt eftersom att jag ska upp halv sex imr och jobba igen!

Längtar tillbaka till värmen!


26 November

Mår bättre idag, så nu ska jag in till stan och vänta tills Lukas slutar sen ska jag vara hemma hos honom tills imr eftersom att jag börjar 1 på Lördag :) Drömde att jag födde tvillingar och grejer, hah helt sjukt ;p

Gammal bild från när jag hade blått underhår


25 November

Var nere på onkologmottagningen idag, så det ända jag har gjort hela dagen idag är att tagit blodprover! Gick jättbra, och nu känner jag mig mer säker, nu har jag tagit på ungefär 20personer änsålänge. har fått jäteont i halsen, hoppas inte att det blir värre eftersom att jag ska jobba i helgen och vill inte sjukanmäla mig för då känns det som om dom kommer att tro att jag bara inte orkar jobba,. Idag när jag kom hem såg jag att jag hade fått 1500 i lön för en dag plus att jag fick 100kr från H&M så nu är jag glad ändå!


I'm Lucky, I'm in love with my best friend

Dryg natt, blev väckt tusen gånger av Ebba som kom upp och försökte hoppa upp i sängen vid fem imårse sen när jag äntligen somnat om vaknar jag av sms, sen av olivia som ska upp till skolan och sen av sms igen.. åh blir galen! Var iallafall in till stan idag och skulle köpa lite saker till smycken som folk beställt men självklart så fanns inte det men jag fick iallafall med mig lite andra saker hem:



Var också på returmarknan och köpte ett skrin som jag nu har örhängen i och fick en söt "kaffeservis" av morfar tills jag flyttar hemifrån någongång i framtiden, ahha


23November

(Magi
kommer
inte
var
dag,
men
du
lyckas
ändå
alltid
utöva
förtrollande
ord

mig)

För dig ska jag göra det tusen gånger om

Lukas kompis redigerade bilden på mig när jag sminkat mig som Twiggy, blev skitbra kolla själva:


23 November

Vaknade inatt i panik av mördrömmar, vågade inte somna om men gjorde det iaf efter ett tag, hah urs! Ledig imorgon iallafall, så otroligt skönt att få sova ut! Ska ner på stan sen och köpa lite smyckesgrejer och så :) Ska köpa lite julklappar snart också då jag får pengar, insåg här om dagen att jag inte kommer att hinna få mitt studiebidrag i december innan jul som jag alltid brukar få så nu gäller det att ha råd att köpa alla julklappar för den här månadens studiebidrag plus lön efter att ha jobbat en helg.


22 November

Seg dag idag på praktiken, är jättelugnt där nu så finns inte så mycket att göra, tog iaf några blodprover. Ledig på Onsdag sen ska jag på Mottagningen på Torsdag och vara där och öva på att sticka hela dagen. Hittade två jättefina klänninar som jag tänkte beställa efter men såklart ska båda vara slut... blöh. 


Bjuder på en gammalgammal bild på mig, snygg var man men fan va långt hår jag hade!


21 November


21 November

Lukas har varit här sedan i Fredags, vi har käkat gottgott och sett filmer :) Idag var vi med Ebba och Lux på hundträff, vi skulle träna Lux att springa lös och det gick jättebra :) Nu sitter jag i sängen och har nyss duschat, ska ta mig en bit kladdkaka som jag bakade här om dagen, mums :)

Bilder från idag:


18 November

Är dålig på att blogg nu men det händer inget annat nu för tiden är praktiken, var med på ett benmärgsprov idag och fyfan vad hemskt, världens fetaste kanyl som dom tryckte ända in igenom benet.. fyfan hoppas att jag aldrig måste göra ett sånt :D Sitter iaf och äter kladdkaka numedans jag kollar på uppdrag gransking om den där tjejen som gjorde bröstförstoring i polen och fick stora hjärnskador och ligger typ i koma, hon och hennes kille slulle gifta sig typ en månad senare. urs, blir alltid lika ledsen när jag ser sånt där, börjar alltid gråta för jag tänker på hur det skule vara om det hände mig också blir jag jätteledsen och ringer Lukas för att försäkra mig om att nått sånt inte kommer att hända! hha. Längtar så otroligt mycke efter helg nu så det är inte sant, är så jävla trött efter att ha klivit upp vid fem och varit där borta tills fyra.


16 November

Händelserik dag idag på jobbet, varit med på "operationundersökning" eller vad man nu ska kalla det, palpationinarkos heter de, det var iaf jätteintressant och jag fick se en tumör osv. Sen var jag med på en skicktröntgen och så :) Ät ortoligt nöjd över min praktikplats på Onkologen, får vara med om otroligt mycke och se mycket och ändå är det 3½vecka kvar! Jobbigt däremot med så tidiga mornar men tvingar mig upp klockan halv sex... Annars då? ... ligger i sängen och käkar nutella, socker <33 Ikväll ska jag se Komisarie Späck med familjen och sen blir det en tidigkväll :) Lukas har redan somnat, han sov ingenting inatt heller stackarn så nu somnade han vid sex...

Jag funderar på at tattuera mig, fredsduvan under fast utan dedär bladet i munnen, vill ha den nere på foten.. Tycker att de är så otroligt fina samtidigt som den ska symbolisera min saknade vän emelie.


14 November

Nu har jag upptaderar min smyckeblogg www.fannysdesign.blogg.se med massa nya smycken :)


14 November

Hhaha såg nu att jag hade råkat skriva Oktober på alla inlägg ist för November men nu slog det mig att det faktiskt är November, hemskt...


14 November

Haft en jättemysig helg hos Lukas, vi har hyrt film och ätit gosaker. Träffade Viktoria ett tag på stan i Lördags, kul att träffa henne igen :) Farsdag idag, köpte ett par lotter till pappa sen åt vi tårta hemma hos mormor och morfar :)

Bästa låten just nu!


12 November

´Köpte ett par pyjamasbyxor på H&M idag, älskar att gå runt i mysbyxor på mornarna och helgerna så, blev ett par jättesöta blommiga. Köpte även en jeansväst till sommaren att ha över klänningar och så :) Nu ska jag äta middag sen bär det av till stan, ska vara hos Lukas fram tills Söndag:) Imorgon kommer Viktoria in till Umeå så ska träffa henne ett tag nere på stan också :)


12 November

Ledig idag, skönt! klev ändå upp vid 8 för att gå hem till mormor och morfar med hundarna, massa folk som håller på att byta fönster hemma hos oss nu så hundarna får vara där, men la mig och sov hemma hos dom fram tills tio. Nu har jag gjort mig iordning och ska åka in till stan, ska kolla på nya nya kläder hade jag tänkt!



11 November

Slutade tidigt idag, typ vi halv två så nu ligger jag i sängen och kollar tv, har nyss ätit tre mackor och resten av min Ben&Jerrys, muuuma :D Tog tt till blodprov idag, gick skitbra och jag bytte tillochmed rör så ;d Nu ska jag ner till tandläkaren, önska mig lycka till!


11 November

Nu är jag antagligen på praktiken och jobbar arslet av mig, hahha nää men är säkert sjukt slut i fötternas efter att ha gått så otroligt mycke som alla andra dagar, provar iaf att göra ett sånt här tidsinställt inlägg. Idag är sista dagen för den här veckan, är ledig imr plus helgen och sen jobbar jag kväll på måndag så får sovmorgon då också, niice ;d


10 November

Imorgon ska jag till tandläkaren så jag ligger och göttar i mig Ben&Jerrys nu innan de är för sent :D Mina tänder ilar som fan hela tiden så antagligen så har jag några hål.. borstar ju bara tänderna på morgonen men känner att jag måste börja göra de på kvällen också!


10 November

Praktiken går jättebra, har jättebra handledare och alla som jobbar där är jätte trevliga! Skulle egentligen följt med på operation idag men hann inte eftersom att operationen skulle ta typ 5 timmar och jag skulle snart sluta, så det får förhoppningsvis bli en annan dag :)

Idag så stack jag iaf för första gången på en levande människa, hah en sjukskjöterska ställde upp som frivillig, hon hade jättebra kärl och allt men när jag stack in så fick jag inge blod även fast hon sa att hon kände att jag var rätt, sen efter jag var klar så började hon må jätte illa och gick till papperskorgen och då svimmade hon. omg, hahhaha så hemsk man kände sig! Men sen fick jag prova att ta på min handledare och då fick jag blod på en gång och det gick jättebra så, :)


8 November

Kommit hem nu efter första dagen på praktiken på Onkologen, gick jätte bra och jag hade en jättebra handledare :) Kommer nog trivas jätte bra, ska gå och lägga mig nu eftersom att jag ska upp vid 5 imorgon.


Tisdagen

Jag och Lukas åkte ner till Julia, kom fram vid 4, sen åkte vi hem och Julia öppnade våra paket:D Jag hade gjort ett "fotoalbum" med lite texter i med bilder sen vi var små fram tills nu och nå smycken. Lukas hade köpt 2 tröjor :) Senare på kvällen gick vi ut tillsammans med Julias mamma och låtsas pappa och åt på resturang :)




2 November

Om 10 min kommer morfar som ska skjutsa oss till flygplatsen :) Lukas sov nästan ingenting inatt för att han va så nervös för att flyga, han har ju aldrig flygit så de här ska bli skitkul :D Längtar så otroligt efter min julius, ska bli jätte roligt att träffa henne igen. Imorgon åker vi ner till Danmark och shoppar osv ;)


RSS 2.0