29 Februari

Denna snygging landade i brevlådan idag! Kommer bli hur snygg som helt över en skinnjacka i vår!


29 Februari

När jag kom hem från skolan hade underbaraste Ebba rivit ut hela min papperskorg och bitit sönder allt papper och spridit ut det i hela rummet så fick lov att städa hela rummet och byta alla lakan. Senare blev det coreträning och när jag kom hem hade mamma gjort goda laxmackor, mums :)


29 Februari


28 Februari

Fick hem en klänning jag beställt, funderar på att ha den på studenten men inte helt säker än. Men det är ju ett tag bort så hinner nog bestämma mig ;) Fick gjort en massa saker idag på projektarbetet, skönt! Vi kommer att stå på Nolia loppisen 25 Mars så kom dit och shoppa av oss och stöd vårt arbete ;)


28 Februari

var på arbetsförmedlingen imorse på studiebesök. Nu sitter jag och väntar på lunch! Min kofta och armband från H&M kom igår, älskar att komma hem och öppna paket ;) Smygfotade min snygga man igår också när han jobbade på vasaplan med att skotta tak ;) 


27 Februari

I fredags blev det utgång med vänner. var väldigt längesen jag var ute så jag hade roligt :) Resten av helgen var jag med Jonas, vi hyrde film och lagade tacos. Fick nyss reda på att min sex veckors praktik kommer att göras på psyket. Känns jättebra eftersom att jag önskat den platsen sen ettan!


22 Februari

Ikväll blev det ett pass core sen zumba på det så nu ligger jag död i sängen och ska kolla på bb innan jag ska försöka sova. Imorgon fyller min fina älskling 20år också och det ska firas med kalas :)


22 Februari

Då var balklänningen beställd, dock ska den inte vara vit utan jag har beställt en annan färg :)


Aussie




Jag har använt Aussie shampoo, balsam och inpackning ett tag nu och de luktar helt fantastiskt gott så jag måste tipsa om dom! Finns bla. på Åhlens.


21 Februari

Var hos tandläkaren och jag hade inga hål så det var skönt! Nyss sett Topmodel Svergie med Olivia och mumsat i mig en semla som min kära mormor bakat. Nu blir det att lägga sig framför tvn och kolla på Bigbrother!


21 Februari

Körde bodypump idag, gick bra trots träningsvärken sen gårdagens pass! Känner att jag blivit starkare nu, kan köra på tyngre vikter och sådär. Kul att se att det ger resultat :)


20 Februari


Dessa snyggingar kommer snart hem till mig. De finns i flera olika färger, för mig fick det bli ett par gula även fast jag var sjukt sugen på dem svarta men lite färg skadar väl aldrig och blir sjukt snyggt till bruna ben i sommar! La Redoute/ 399kr (21105 ger 40% rabatt samt fri frakt)

20 Februari


20 Februari

I lördags såg jag och Jonas Safe house på bio, rekomenderas :) Jonas började jobba fyra i morse så han skjutsade hem mig innan han började. Är hemma idag, ska plugga på lite prov och göra klart en redovisning som jag har imorgon.


Svar på frågor


Jag använder stansar som jag köpt på Jula men det finns en på olika hemsidor som pagoni.se där jag köper de flesta av mina saker jag använder mig av. Sedan har jag en underlag i stål som är jätte bra och viktigt för att få det fint som jag lägger min tag på innan jag hamrar in texten. Sedan brukar jag sätta en tejp längst med kanten på tagen för att få en rak linje att utgå ifrån som jag sätter stansen i linje med eller hur man ska säga för att få det rakt. Sen har jag lite olika tänger och sånt för ihopsättningen och så :)




Nej det är inte gelenaglar utan jag har bara målat längst ut med ett genomskinligt nagellack och sedan doppat dem i glitter :)

17 Februari

Äntligen fredag, Jonas hämtar mig efter skolan och sen åker vi hem till honom!
Dagens outfit:


15 Februari

Studiebesök imorse på dialysen på sjukhuset, slutade efter det och nu ska jag snart sätta mig på bussen mot stan. Ska kolla runt litegrann om det finns något som jag kan spendera mina presentkort på och sedan åker jag med Jonas hem eftersom att jag i princip är ledig imr.


15 Februari

Överraskade jonas med en liten alla ♥ dag present när han kom hem från träningen. Han hade köpt med sig mat och vi kollade film resten av kvällen :)


14 Februari

Halsband jag gjorde till Amanda som beställt det till sin pojkvän som alla ♥ dag med datum när deras lilleman föddes och när dom blev tsm, fint :)




14 Februari

Sitter på skolan, Ska jobba lite med projektarbetet sen hämtar Jonas mig så vi kan fira alla hjärtans dag :)
dagens;


14 Februari

Alla hjärtans dag


13 Februari

Ingen har väl lyckats undgå att jag bara ääälskar den här underbara färgen! Dessa två goingar fick jag av mormor i födelsedagspresent men de har inte hunnit komma med posten än, hoppas de kommer snart!


13 Februari

Klickade nyss hem lite nytt från H&M, två armband och en ny kofta. En grön för ovanlighetens skull, har inget grönt i min garderob och riktig äppelgrön har jag börja tycka om så klickade hem den här! Lite färg skadar väl inte, så nu väntar jag bara tills dessa kommer ;D


13 Februari

Har haft en underbar helg med min babe och nu sitter jag på skolan. Läraren är sjuk så jag sitter och kollar på stylisterna. Börjar få ont i halsen men vill inte bli sjuk för då kan jag inte träna!.. ursurs.


11 Februari

lite bilder sen mitt födelsedagsfirande igår och en del av de presenter jag fick :)


10 Februari

19 år idag weei ;)

Dagens ;

9 Februari

Min namnsdag idag, så speciellt ;) Igår bakade jag och Jonas en jättegod citrinpaj som vi mumsade i oss medan vi kollade på tv :) Efter skolan blir det att baka lite inför imorgon som är min födelsedaag ;)


7 Februari


7 Februari

Tror att jag har hittat min studentklänning nu, har länge funderat på den men inte varit helt säker, tror dock att jag ska beställa efter den nu och se! Jag är så taggad och kollar klänningar och skor hela dagarna, vill att det ska vara perfekt! tror dock inte att jag är ensam om det ;) Ska försöka träna ofta nu så att man kan visa sig i klänningen på studenten ;) Sedan har jag tänkt på färgen på skorna och smyckena till, först hade jag tänkt rosa men stenen i mössan och bandet är rött så det passar inte så bra? Nu funderar jag på guld istället eftersom att texten och det på mössan är i guld men jag ska vänta med att köpa saker tills senare i vår så att jag är säker.


6 Februari

Efter skolan kollade jag runt lite på stan med reb, letar efter en vit skjorta att ha under en tröja men hittar ingen billig! Senare blev det bodypump som var skitjobbig för jag var jättetrött. Bastade lite ångbastu efteråt, skönt :) Nu ska jag lägga mig och kolla på nått avsnitt av stylisterna innan jag somnar :)



6 Februari

For till Jonas i fredags efter skolan och var hos honom tills lördan då jag jobbade. Efter jobbet så hämtade han upp mig och vi for hem till mig och kollade lite film och så. Följde sen med honom hem igårkväll och åkte med hans mamma imorse till skolan! Sitter på skolan nu och har ett hål tills efter lunch, skönt :)


3 Februari

Idag skulle min saknade vän Emelie fyllt 20år! Saknar dig vännen, vi alla gör! 

 

3 Februari

Var på vårdcentralen imorse och tog blodprover. Var en elev som tog på mig och hos misslyckades två gånger innan den riktiga fick ta över och rota runt där inne tills hon hitta kärlet! men det gick bra ändå, är inte så nålrädd så lät henne prova igen efter hennes första misslyckade :) Efter skolan ska jag till Jonas och ta hand om min sjukling litegrann. Imr blir det jobb!

Dagens


3 Februari

Gick med rebissen på stan igår efter skolan, köpte en ny kofta och sen åt vi på Max :) Åt frisco för första gången också men såååå speciellt var det väl inte som alla säger ;o Rebecca följde med mig hem sen och vi tränade Bodypump på kvällen innan hon åkte hem :)

1 Februari

Åkte till unoiversitetet vid tolv för att lyssna om sjuksköterskeutbildningen tillsammans med Ronja. Efter den slutade så följde jag med hem till Ronja ett tag och kollade in hennes nya lägenhet och satt och pratade ett tag innan vi åkte in till stan igen :) Ikväll blir det dubbelpass, cxworx och zumba!


RSS 2.0