31 Januari

Låg och tänkte igår innan jag skulle somna att jag har haft tur som inte blivit förskyld under vintern, och självklart vaknar man då upp med ont i halsen och jätte snorig..  Försov mig imorse också, tog 8.05 bussen ist för 7.35. Sitter iaf på sjukvårdslektionen nu och pratar om bränskador.


29 Januari

Bara legat och slappat idag, kollat på Top model och så :) Åkte till min morbror ett tag och visade honom kameran och så :) Lukas kommer nu snart också, bättre sent än aldrig...

Lite bilder jag tagit hitills :)


28 Januari

Kom nyss hem efter att ha varit hos David, vi har pratat om massor och lyssnat på musik. :) David var ju min bästaste vän förut men har inte varit med honom på länge så kändes jättebra :) Fick skjuss hem av en av hans kompisar så de va skönt :) Imorgon Kommer Lukas, en ska jag prova kameran i dagsljus och så :)



28 Januari

Satt i klassrummet igår och försökte hålle igen tårarna när jag såg Sofias Änglar på kanal5play.. ni måste se det om ni har sett det, så hemsk.. Klicka på bilden för att se det! 
 http://www.kanal5play.se/program/play/sofiasanglar-s01e01 



28 Januari

Rebecca är fortfarande sjuk och jag sitter på skolan och väntar på att tiden ska gå fortare,, har slutat för en kvart sen men ska möta Lukas på stan om ca 2 timmar.. käns drygt att sitta här och vänta själv tills dess men ;p Sen ikväll ska jag väl bara leka med min kamera och försöka lära mig den eftersom jag inte kunde göra det igår då batteriet skulle ladda typ 7 timmar! Robin kommer också ikväll tror jag så kanske ska träfa honom ett tag också :)


28 Januari

Igår när jag kom hem så skyndade jag mig till banken för att lösa in min lönecheck, han på minuten, hah .. När pappa sen kom hem från kobet åkte vi in till stan och jag köpte min kamera, Canon EOS 500D :D Köpte även till ett 8gigs minneskort, försäkring och uvfilter så dit gick alla mina sparade pengar men känner att det var värt det eftersom att jag så gärna ville ha en kamera och jag jobbar fort ihop pengarna igen :)



27 Januari

Hade sovmorgon imårse så gjorde havregrynsgröt till furkost ;D Sitter och har EngelskaB nu, rebecca är sjuk så det suger! .. Efter skolan idag så åker jag med mamma och pappa och ska kolla på kameran och så, sen köper jag den förhoppningsvis imr! :)


26 Januari

Har så mycket energi nu för tiden, är helt rastlös vilket är väldigt ovanligt för att vara jag :D Suttit och kollat fram och tillbaka på alla möjliga systemkameror nu och försäkringar osvosv.. Finns så otroligt mycke att välja bland, blir bara förvirrad! hhah.. Lukas har redan gått och lagt sig så kan inte prata med honom heller,, Får se vad jag hittar på ikväll, ska egentligen plugga men känner ingen ro för de. Har blivigt så glad och sprallig, tror de va sen typ 3 veckor sen när robin var här och jag insedde hur mycket jag saknar att umgås med folk!





26 Januari

Några grejer ni inte visste om mig ;d

• Jag är jätte höjdrädd! Räcker med att jag ser på tv att någon står högt uppe elr så så blir jag jätterädd

• Jag hatar när det är smulor i sängen

• Jag blir sur när jag är hungrig

• Jag tål inte när folk smaskar

• Jag tror på andar och det bor en i mitt hus

• Jag tycker att jag själv ser ut som en man 

• Jag tycker att gravida magar är det finaste som finns

• Jag är ett kontrollfreak

26 Januari

Försov mig i mårse, tog 5över 8 bussen, men de var ingen lärare på första lektioen så ;D Har sån jävla träningsverk idag så det är inte sant, har tillochmed typ träningsverk i halsen, haha sjuk! ;d Var med David igårkväll, kul att se hans nya lägenhet som var jättefin :) Idag ska jag bara var hemma och plugga massa inför provet på fredag! ;d


25 Januari

Fick tydligen inget lönebesked idag så det kommer väl imorgon! Hade iaf ett långt hål idag efter lunch, satt med reb och tor och fjollade oss som vanligt ;D Dagen var jätterolig med massa skratt ;D Ikväll ska jag plugga inför provet om organismer och hygien på fredag.. hatar att plugga, brukar bli så att jag bara pluggar dagen innan provet men nu ska jag försöka plugga varje dag fram tills fredag på det här!


 Bjuder på en gammal bild på mig





25 Januari

Sitter på skolan med rebecca, vi har psykologi men sven är inte här så vi jobbar själva. Idag hade vi ju boxning, skitkul! :D har redan ont överallt typ, hah ;D Idag kommer ju lönebeskedet också, hoppas att man inte bli besviken eftersom att jag verkligen vill köpa en systemkamera!

Ungefär såhär såg de ut :D



24 Januari

När jag kom hem från skolan satte jag mig framför tvn ett tag innan jag började att laga mat, gjorde köttfärssås och spagetti. Medans jag lagade mat så lyssnade jag på fet festmusik och dansade runt, bara jag som gör så? :D Imorgon är det boxning på idrotten och för en gångs skull så taggar jag! Glöm inte att det är mig vi pratar om här, haha men jag känner verkligen hur taggad jag är inför boxningen, jag älskar boxning, skitkul ju ;D Snart så ska vi också börja med vårat "Idrottsprojekt", vi ska göra ett eget träningsschema som vi ska utföra 3gånger i veckan i 6veckor och föra loggbok och utvedera och så. Jag ska välja att bygga upp min kondition för jag har verkligen inte någon kvar. Hade faktiskt rätt bra kondition förut typ i 8an men sen har jag inte röt mig sen dess :D



24 Januari

Sitter på skolan och har håltimme, hatar de för Rebecca har massage nu så jag måste sitta själv ;p Har suttit och kollat runt på massa amerikanska sidor och tänker klicka hem lite kläder därifrån, man ska passa på nu när dollarn är så låg! De ända jag undrar lite kring är tullen, någon som har beställt och vet ungefär vad man ska förvänta sig så att man inte får en chock?



23 Januari

Såg nyss I rymden finns inga känslor med mamma, den va faktiskt bra ;D Idag är det bara en slappdag, ska duscha och sånt sen men just nu orkar jag inte ta mig ur sängen :D Sov till klockan tolv imårse så vi får väl de hur det går att sova ikv, hah ;d


22 Januari

Kom nyss hem från Robin, har varit med honom och Rahm ikväll, vi gick till statoil och köpta godis och sen såg vi den sjukaste filmen jag någonsin sett!? En kille som sydde fast en persons mun i en annans persons rövhål och sen en till bakom den personen, han skulle skapa en mänsklig tusenfoting, hah va helt sjukt iaf!


22 Januari

GRATTIS DAVID ÅSTRÖM 18ÅR! :D:D:D


22 Januari

Kom nyss hem från jobbet, har jobbar 16-21 idag :) Igårkväll var jag med robin,matte,rahm och vicki men efter ett tag drog vicki och matte hem så jag stannade kvar med robin och rahm. Idag gjorde jag fruktsallad också, älskar det, de är bland det godaste som finns! Det måste vara banan och apelsin i för att den ska bli god, sen ska man ha hackade mandlar och lite vispad grädde, mumma! Imorgon vetjag inte vad jag ska göra, kanske baka någonting? ;D


21 Januari

Dagarna går så otroligt långsamt så det är inte sant, jag väntar och väntar på att det ska bli den 27 då jag får min lön så att jag kan köpa min systemkamera men det går ju så otroligt långsamt, tror aldrig att en månad har gått såhär sakta! ;o  Nu sitter jag på skolan och ska snart ha MatteB, imårse när jag vakna var jag helt död även fast jag typ somna halv 11, men nu äre iaf fredag! :)


19 Januari

Kom hem från skolan vid fyra, sen har jag sett på tv och proppa i mig fika och sen middag ;D Känner mig trött och så så ikväll blir det bara en lugn kväll med tv och ännu mer gott :D Sovmorgon till klockan 10 imr iaf, skönt :) Känns som att alla har roliga induviduellaval förutom jag, jag har typ matteB, engelskaB, psykologiB osv medans andra har typ massage och grejer men kändes mer värt med matten och dedär även om de är tråkigt! ;o 

Vill bara ha sommar,,



19 Januari

Dageens


19 Januari

Försov mig typ 20 min imårse så hann inte äta frukost, tror att jag ska gå och köpa en macka elr nått för jag har inte lunch förrän halv ett idag ;S Sitter på skolan nu och har psykiatri, de ämnet som jag tycker bäst om, just nu pratar om neuroser, fobier och sånt! Idag vetjag inte vad jag ska göra, kanske va med Lukas men vetint ehu rdet blir.


18 Januari


18 Januari

Började dagen med skridskor, jag hatar skridskor för man får alltid ont i fötterna och fryser ihjäl och idag var inget undantag heller.. Lukas var tydligen sjuk idag igen, skulle ju egentligen ha varit med honom ikväll men nu blir det väl inte så. Klockan två ska jag vara på Eriksdal med Sjukskjöterskan, ska få deligering.. alltså så att jag kan få ge mediciner. Ät lite nervös för det är nåt typ av prov som jag ska klara för att få deligeringen, men har för mig att det är ganska lätt?


17 Januari

Sitter och väntra på att min Engelska B ska börja, börjar dock inte förrän om en timma till.. Sitter och drömmer mig bort medans jag gör sommriga kollage.. Längtar verkligen till sommaren även om jag ska jobba halva..


17 Januari

Somnade ite förrän vid 1 igår så imårse när jag vaknade var jag död.. Sitter på skolan nu iaf och har sjukvård, organismer och skit.. Efter den här lektioner har jag ett 3timmar långt hål! Rebecca har massage så jag måste va själv, urs hatar det!


16 Januari

Hahhahaah måste bara visa hur snygg min hund kan va ibland :D


16 januari

Igår fyllde ju pappa 45 års så släkt och vänner kom hit och firade honom, åt massa gott och sånt. Sen vid fyra kom Ebbas andra husse och lämnade Ebba, hon hade haft henne över dagen för att vänja henne vid hennes hus och så eftersom att hon ska ta hand om Ebba sen när hon får valpar. Hon hade med sig Ebbas mamma och hennes egna hund :)


16 Januari

Vaknade vid 11 imårse och åt smärgåstårtamacka och nå kakor, annars så har jag skit tråkig, har inget att göra.. ska kolla lite på OC nu med mamma och äta chips ;D Mamma beställde nyss efter lite saker från H&M till mig oh min syster, två ringar, ett linne och en klänning fick jag ;D 


14 Januari

Sitter på skolan och har hål.. åkte till skolan och hade ca 10min planering på idrotten sen har vi haft hål och börjar inte förrän klockan ett,,, känns inte värt ;p Ikväll vet jag inte vad som händer, antagligen inget, blir väl bara att var ahemma och ta det lugnt! :)



9 Januari

Har typ blivigt sjuk, magsjuka elr nått så idag kommer jag bara att ligga inne i min säng typ. Har ingenting att skriva om, är på dåligt humör..


8 Januari

Blir så jävla less, vafan är det för jävla fel? orkar inte mer av den här skiten,


8 Januari

Åkte in till stan med mamma och pappa efter att vi lämnat av Rebecca i stan, vi åkte ner till OBS och till Rusta. Köpte en ny "prydnads"kudde till sängen, nya ringar och lite godis ;D Åt massor av god mat till middag, bla. kängrukött ;D Nu ska jag sätta mig och tråka eftersom att robin åkt hem och då finns det inget att göra i holmsund ;o


8 Januari

Var på Aquarena igår med Rebecca, Robin, Matte och Rahm. Hade jätteroligt och åkte alla rutschbanor,bastade och bubblade ;D Efter badet åkte jag och reb hem till mig och åt sen gick vi ner till konsum och köpte gosaker innan vi gick hem till Robin och stannde där tills typ två ;D Idag har jag sjukt mycket träningsvärk, vem får träningsvärk av att bada? :D


6 Januari

Jag tänker köpa en systemkamera, är inne på en Canon eos 500D, någon som har en som kan berätta vad ni tycker om den?


4 Januari

Såg världens underbaraste, hemskaste, finaste, bästa filmen för någon dag sen, börjar gråta bara jag tänker på den, men ni måste se den! My sisters keeper heeter den och handlar om en tjej som har cancer osv! helt underbar.


3 januari

Spenderat dagen med att städa,baka, vara på strömpilen och köpa leggings, laga mat och sen ta bilder hos min morbror. Orkar inte skariva nå mer men lägger upp några bilder som jag tog idag :)





Avslutar me två snygga bilder ;)


2 Januari

Har året varit bra?
Ja det har det, var utomland osv! :) 
Höll du några utav dina nyårslöften?
Hade inge så nej ;p
Tror du 2011 kommer bli lika bra?
Jadå, fyller 18 och kan göra massor av mer saker än tidigare, ska tex åka utomland med Lukas
Har du förlorat någon kompis detta året? 
tyvärr. 
Vad kommer du sakna från 2010? 
Ingenting speciellt tror jag
Nämn en positiv sak från 2010? 
Åkte utomlands :) 
Vad spenderade du mest pengar på?
Tror nog att det var kläder och skor ;p
Finns det någonting du ångrar med 2010?
Skulle kunnat ha satsat ännu mer på skolan och varit trevligare mot folk i min omgivning
Lärde du dig något nytt under 2010?
Jodå, massor
Bästa köpet?
Inget specielt, alla mina nya skor kanske ;d
Blev du kär i år?
Nej, är fortfarande kär i Lukas ;d
Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
7 juni, mars.
Dog någon som stod dig nära?
ja tyvärr..
Vilka länder besökte du?
Australien, malaysia, Danmark,
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Vetinte men tror inte det
Vad var din största framgång 2010?
Kanske att jag skaffat mig ett jobb som jag tjänar massor på
Största misstaget?
tror inte jag gjorde några speciellt stora misstag
Har du varit sjuk eller skadat dig?
fick borelia
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Vetinte, tror jag varit ledsnare faktiskt,
Vad önskar du att du gjort mer?
pluggat, anstränt mig mer med tålamod osv.
Vad önskar du att du gjort mindre?
Umgåtts med mina vänner!
Hur tillbringade du julen?
Med min familj och släkt hemma hos mormor och morfar.
Favoritprogram på tv?
Kollar typ aldrig tv, men kungarna av tylösand och ung och bortskämd var väl de jag följde ;p
Bästa boken du läste i år?
El chocko, andra gången jag läste den men den är fortfarande lika bra ;d
Största musikaliska upptäckten?
?
 Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Firade med min familj och Lukas.
Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Sommriga klänningar till svart och silver

RSS 2.0